Lucka 6 - Julklappstips till honom


Idag är det dags för julklappstips till honom! Pappa, bror, killkompis, pojkvän... Alla killar helt enkelt! Jag tycker att det är allra svårast att köpa julklappar till killar, så döm mig inte för hårt i mina tips, hihi.
 
1. Underkläder. Om du vet om att killen som du ska köpa julklappen till är en sådan som inte uppdaterar sin garderob särskilt ofta gäller det säkert hans underklädesgarderob också. Och är han en sådan som hatar att köpa nya kläder kommer han säkert uppskatta att få dem i present istället! Säljs till exempel på Dressman!
 
2. Tidningsprenumeration. Ge honom en prenumeration på hans favorittidning, eller en helt ny tidning inom ett ämne som du vet att han är intresserad av! Jag vill tipsa om den här sidan, som ger förslag på olika sorts tidningar för alla smaker samt vilka prenumerationer som finns för varje tidning!
 
3. Ansiktskräm. Killars hud blir ju lika torr som tjejers, men din kille kanske är för "manlig" för att gå och köpa sig en återfuktande kräm? Så ge honom en i julklapp istället, gärna ett helt kit med ansiktskräm, after shave osv! Säljs till exempel på Stayhard.se!
 
4. Graverat ölglas. Det blir en riktigt personlig present till ölälskaren, och helt säkert hans nya favoritglas! Gravera in hans namn eller något annat personligt. Kan beställas på Gravyrpresenter.se!
 
5. En lyxig rakapparat. Nu är det slut med engångsrakhyvlar som lämnar fullt med små skärsår, trots att det är billigare. En lyxigare rakapparat är kanske inget som han själv vill lägga pengar på, alltså blir det en bra julklapp! Säljs till exempel på Elgiganten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0