Just moved in

Nu var det länge sedan vi hördes av här! Mycket har hänt sedan dess, men det mest aktuella just nu är att Simon och jag lever i ett totalt flyttkaos som tar upp det mesta av vår vakna tid, haha. Den 2 januari fick vi tillgång till vår lilla etta, så i drygt två veckor nu har vi bott bland kartonger och en väldans massa Ikeamöbler som ska skruvas ihop. Det är en gammal lägenhet med en hel del som behövde/behöver fixas, bland annat har vi fått det nymålat i hallen och stora rummet och det närmsta vi väntar på nu är att få fler extranycklar. Den förre hyresgästen slarvade bort alla utom en och det är minst sagt krångligt att bo två stycken med bara en nyckel, haha. För att inte tala om problemet med att inte heller ha fått nyckeln till tvättstugan än, det börjar sina på lagret med rena kläder!
 
Sakta men säkert börjar vi få ordning här hemma, igår fick vi upp en garderob och en soffa så nu har vi äntligen någonstans att hänga våra kläder och kan sitta någon annanstans än i sängen och på köksstolar. Lyxigt! Så det är mycket tid som har gått åt till lägenheten, och där emellan har jag också hunnit streckkolla på tredje säsongen av Skam. Alltså hur bra?? Längtar så mycket till nästa, det känns tomt nu!
 
Det är som sagt ett totalt kaos här i lägenheten så jag vill inte lägga upp några bilder därifrån än, haha. Istället får det bli en samling polaroidbilder från en förfest hemma hos Erik innan nyår, bästa gänget!
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback