Saknar bloggen

Åh vad jag saknar bloggen! Jag har tänkt så många gånger att jag ska ta tag i det: starta en helt ny blogg (namnet Bunnys känns inte så aktuellt längre som när mitt 14-åriga jag startade den här), skriva om Asien, skriva vardagsinlägg, sälja designer igen... Så knäppt att inte ha gjort ett enda inlägg här på 5 månader, bloggen där jag brukade skriva varje dag. Jag skrev inte ens när jag kom hem från resan.
 
Efter resan hade jag en dipp. Jag var så glad över att vara hemma igen, men så förvirrad över att vara arbetslös och i behov av en förändring. Jag ville inte tillbaka till mitt gamla jobb men provade på det ändå och ångrade mig igen. Jag sökte jobb varenda dag och har gått på så många intervjuer och provjobbat på så många ställen att jag tappade räkningen, det ena stället knäppare än det andra. Jag gick arbetslös i tre månader, och jag hade verkligen inte trott att det skulle gå så lång tid innan det äntligen vände. Nu har jag en ny utmaning med att försöka balansera två jobb samtidigt.
 
Jag kände att jag behövde en förändring när jag kom hem efter resan, jag ville inte bara fortsätta i samma spår som innan. Jag var tvungen att skaffa ett nytt jobb, men jag ville också äntligen flytta hemifrån. Jag var sugen på det redan innan resan, men det skulle vara opraktiskt att skaffa en lägenhet som sedan skulle stå tom i 3 månader. Nu när vi kom hem hade jag inte längre något hinder och lyckades i slutet på maj få tag i en etta som jag nu hyr på andrahandskontrakt. Att skaffa en lägenhet utan en inkomst var kanske inte mitt smartaste drag, men jag klarade mig på sparpengar och behövde verkligen den här lägenheten. Jag trivs så bra och är väldigt glad över att få ha mitt eget place! Jag ska ta bilder och visa upp den här någon dag.
 
Det är så mycket jag vill berätta om vad som har hänt de senaste fem månaderna, eller egentligen allt som hänt sedan januari. Jag vill berätta mer om Asien och visa upp bilder som jag ännu inte publicerat och berätta ännu mer detaljerat. Det kanske är jättetråkigt att läsa om? Men jag känner att jag vill ha det nedskrivet så att jag alltid kan gå tillbaka och titta på det. Jag har ju vår fina reseblogg men den har tyvärr också sina dippar och luckor de dagar humöret inte var på topp, haha.
 
Jag hoppas att min blogglust är på väg tillbaka, då ska jag ta tag i allt!
 
Mina fantastiska vänner och pojkvän, här var vi bara 1-2 veckor in på resan ♥

Kommentarer
Postat av: Maria

Kul att du e tillbaka ❤️

2016-09-02 @ 06:31:43
Postat av: maria


Kul med lgh. min son vart jättedeprimerad efter sin resan. (3 mån)
HAN VILL TILLBAKA, det ända han pratar om är att han längtar dig osv...
han ser ingen framtid i Sverige nu . hoppas det vänder snart , han har ju jobb och lhg här i Sverige så det är ju inte bara att åka tillbaka

välkommen tillbaka till bloggen
Maria

2016-09-02 @ 19:30:07
Postat av: maria

jag har mailat dig / Kram Maria

2016-09-10 @ 13:15:34

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback