Hundarna ♥

 
Jag saknar hundarna! Det är skönt att bo själv, jag har så länge längtat efter en lägenhet, men det finns självklart saker jag saknar med att bo hemma. Hundarna saknar jag väldigt mycket, men också att bara kunna gå ut i skogen när som helst eller att kunna ha ett fönster öppet och höra fåglar. Här i stan är det aldrig tyst och min lägenhet blir väldigt varm, så jag har nästan alltid fönstrena öppna och blir lite trött på billjuden. Så när mamma och pappa släpade med mig till Bestorp förra veckan på min enda lediga dag för att ta upp båten var jag först lite grinig, men när vi väl var där var jag glad. Det var så roligt att träffa hundarna och familjen igen, och det var skönt att få andas lite frisk luft och komma bort från stan! Uppvuxen skogsmulle som jag är behövde jag det, haha. Hundarna passade på att ta årets sista dopp!
 
På tal om lägenheten så har jag problem. Jag hyr ju i andrahand fram till 1 december och för några dagar sedan blev det helt bestämt att det inte är jag som får ta över förstahandskontraktet, det gick till någon annan. Det känns verkligen skit, för jag trivs så bra i lägenheten och har bott in mig här! Så nu letar jag lägenhet igen, vilket såklart är sjukt svårt att få tag i. Det är skönt att veta att jag alltid kan flytta tillbaka till mamma och pappa så länge om jag inte hittar någon innan 1 december, men nu när jag vant mig vid att bo själv skulle det såklart kännas rätt segt. Så, letandet fortsätter!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Det har ju sina för o nackdelar med lägenhet helt klart, men väldigt skönt o ha sitt egna hem som du säger (:
Surt att lägenheten gick till ngn annan när du redan bor i den:o lycka till i jakten på en ny, hoppas du hittar ngn snart (:

2016-09-30 @ 22:52:29
URL: http://lillglimt.blogg.se/
Postat av: maria

Hoppas du hittar en lgh
massa kramar Maria

2016-10-02 @ 13:17:09

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback