Hundarna ♥

 
Jag saknar hundarna! Det är skönt att bo själv, jag har så länge längtat efter en lägenhet, men det finns självklart saker jag saknar med att bo hemma. Hundarna saknar jag väldigt mycket, men också att bara kunna gå ut i skogen när som helst eller att kunna ha ett fönster öppet och höra fåglar. Här i stan är det aldrig tyst och min lägenhet blir väldigt varm, så jag har nästan alltid fönstrena öppna och blir lite trött på billjuden. Så när mamma och pappa släpade med mig till Bestorp förra veckan på min enda lediga dag för att ta upp båten var jag först lite grinig, men när vi väl var där var jag glad. Det var så roligt att träffa hundarna och familjen igen, och det var skönt att få andas lite frisk luft och komma bort från stan! Uppvuxen skogsmulle som jag är behövde jag det, haha. Hundarna passade på att ta årets sista dopp!
 
På tal om lägenheten så har jag problem. Jag hyr ju i andrahand fram till 1 december och för några dagar sedan blev det helt bestämt att det inte är jag som får ta över förstahandskontraktet, det gick till någon annan. Det känns verkligen skit, för jag trivs så bra i lägenheten och har bott in mig här! Så nu letar jag lägenhet igen, vilket såklart är sjukt svårt att få tag i. Det är skönt att veta att jag alltid kan flytta tillbaka till mamma och pappa så länge om jag inte hittar någon innan 1 december, men nu när jag vant mig vid att bo själv skulle det såklart kännas rätt segt. Så, letandet fortsätter!

Signe

 
Igår och idag förmiddag har jag varit hundvakt åt det här lilla hjärtat! Signe heter hon och är en whippet på 7 månader. Så otroligt söt! Det är Emilias hund som jag har fått turen att ta hand om medan hon varit i skolan. Jag saknar verkligen att ha hund nu när jag har flyttat hemifrån så jag behövde fylla på med lite hundgos. Som det ser ut nu har jag inte möjlighet att ha något husdjur med tanke på hur jag jobbar, men när jag har fått ordning på mitt liv och slagit mig till ro vill jag absolut ha en lurvig liten vän.
 
För övrigt rullar livet på, men jag är redan stressad av att ha två jobb och känner att det inte kommer hålla i längden. Drömläget är att jag skulle kunna få tillräckligt många timmar på det ena jobbet för att kunna klara mig på enbart det och säga upp det andra. Att få ha ett fast schema igen, gaah vad jag längtar efter det! 

Saknar bloggen

Åh vad jag saknar bloggen! Jag har tänkt så många gånger att jag ska ta tag i det: starta en helt ny blogg (namnet Bunnys känns inte så aktuellt längre som när mitt 14-åriga jag startade den här), skriva om Asien, skriva vardagsinlägg, sälja designer igen... Så knäppt att inte ha gjort ett enda inlägg här på 5 månader, bloggen där jag brukade skriva varje dag. Jag skrev inte ens när jag kom hem från resan.
 
Efter resan hade jag en dipp. Jag var så glad över att vara hemma igen, men så förvirrad över att vara arbetslös och i behov av en förändring. Jag ville inte tillbaka till mitt gamla jobb men provade på det ändå och ångrade mig igen. Jag sökte jobb varenda dag och har gått på så många intervjuer och provjobbat på så många ställen att jag tappade räkningen, det ena stället knäppare än det andra. Jag gick arbetslös i tre månader, och jag hade verkligen inte trott att det skulle gå så lång tid innan det äntligen vände. Nu har jag en ny utmaning med att försöka balansera två jobb samtidigt.
 
Jag kände att jag behövde en förändring när jag kom hem efter resan, jag ville inte bara fortsätta i samma spår som innan. Jag var tvungen att skaffa ett nytt jobb, men jag ville också äntligen flytta hemifrån. Jag var sugen på det redan innan resan, men det skulle vara opraktiskt att skaffa en lägenhet som sedan skulle stå tom i 3 månader. Nu när vi kom hem hade jag inte längre något hinder och lyckades i slutet på maj få tag i en etta som jag nu hyr på andrahandskontrakt. Att skaffa en lägenhet utan en inkomst var kanske inte mitt smartaste drag, men jag klarade mig på sparpengar och behövde verkligen den här lägenheten. Jag trivs så bra och är väldigt glad över att få ha mitt eget place! Jag ska ta bilder och visa upp den här någon dag.
 
Det är så mycket jag vill berätta om vad som har hänt de senaste fem månaderna, eller egentligen allt som hänt sedan januari. Jag vill berätta mer om Asien och visa upp bilder som jag ännu inte publicerat och berätta ännu mer detaljerat. Det kanske är jättetråkigt att läsa om? Men jag känner att jag vill ha det nedskrivet så att jag alltid kan gå tillbaka och titta på det. Jag har ju vår fina reseblogg men den har tyvärr också sina dippar och luckor de dagar humöret inte var på topp, haha.
 
Jag hoppas att min blogglust är på väg tillbaka, då ska jag ta tag i allt!
 
Mina fantastiska vänner och pojkvän, här var vi bara 1-2 veckor in på resan ♥