Saturday night

 
I lördags var vi ute och slirade ordentligt! Helena var hemma på visit från Göteborg, så vi tre hade en sista förfest i min lägenhet och drog sen ut på krogen och dansade loss på schlagergolvet. Lägenheten var/är helt nerpackad i lådor men vi hade en soffa att sitta i samt min hyresvärds flashiga smart-tv med Spotify så vi kunde ha härlig skrikig allsång och vad mer kan man önska? Det var lönehelg och krogen var packad, precis som vi! (Skoja, vi är lugna och ansvarsfulla damer) Kvällen blev toppen och var precis vad jag behövde mitt i allt flyttkaos. På onsdag lämnar jag den här lägenheten för sista gången!
 

Lägenheten

 
Nu i helgen flyttar jag ut ur min fina lägenhet! Det känns jätteknäppt, jag har trivts jättebra här och vill verkligen inte flytta ut. Men jag har ju som sagt bara hyrt i andrahand i ett halvår och kontraktet går ut nu den sista november. Men äntligen en god nyhet: jag har fått tag på en ny lägenhet! Och förstahandskontrakt!! Så redan den första januari kommer jag flytta in i min alldeles egna lägenhet där jag får ställa in mina egna möbler (det har varit tråkigt med att hyra i andrahand, att hyra möblerad..), ha mitt eget namn på dörren och jag får bo där så länge jag vill. Det ska bli skönt!
 
Jag kommer alltså flytta hem till mina föräldrar igen men det känns mycket bättre nu när jag vet att det bara är i en månad, och sen kommer jag flytta till egen lägenhet igen. Det jobbigaste kommer vara att behöva anpassa sig efter andra igen, det har verkligen varit skönt att bo själv haha. Och nu har jag ju verkligen bott mitt i stan med bara några minuter till jobben, men nu får jag börja vänja mig vid allt bussåkande igen. Men som sagt, bara i en månad och sen flyttar jag tillbaka till stan igen!

Första snön

 
Snön har kommit på riktigt nu! Och eftersom jag flyttade hemifrån i våras tog jag inte med mig alla vintergrejer redan då, vilket har gjort att jag de senaste dagarna har fått trampa runt i snön i mina tygskor. Så idag när jag äntligen hade en ledig dag åkte jag hem till mamma och pappa för att hämta mina vinterskor, och passade såklart på att leka med hundarna i snön. Myra tyckte att snön var väldigt trevlig! Jag också för den delen, jag behövde verkligen ladda upp med lite energi från hundarna och frisk luft.
 
Det känns förresten väldigt konstigt att jag om bara tre veckor kommer flytta hem igen. Det har inte riktigt sjunkit in för mig än, att om tre veckor går mitt hyreskontrakt ut och jag kommer inte längre bo i den här fina lägenheten som jag älskar så mycket. Jag kommer vara tillbaka i mitt lilla rum i huset jag alltid bott i, hur knäppt är inte det? Jag letar lägenhet för fullt och på torsdag ska jag gå på en visning som jag verkligen verkligen verkligen hoppas ska gå bra, men som läget är nu kommer jag flytta den 1 december. Livet alltså, det har gått så dåligt så länge nu så nu är det faktiskt dags att det vänder!