Malaysia - George Town

På nattåget till Malaysia, det tog cirka 14 timmar

 

Idag har vi roat oss på en 3D Wall Art-utställning! Vi har även gått på museum och lärt oss mer om Penangs historia (ön som vi är på nu) och promenerat längs med stranden. Malaysia är verkligen otroligt varmt så vi försöker hålla oss inne så mycket som möjligt! Vi käkar street food som riktiga lokalare men sticker ändå ut i våra shorts och t-shirts (vilket räknas som lite för naket för kvinnor här nere men är hyfsat accepterat för turister). 

George Town som vi befinner oss i just nu verkar inte ha jättemycket att erbjuda, förhoppningsvis kan vi resa vidare om någon dag men vi måste först vänta ut en envis förkylning som Helena har åkt på. När hon är bättre reser vi vidare genom Malaysia! 

Koh Tao - Paradisön


Vi blev kvar över en vecka på den här helt fantastiska ön, Koh Tao i Thailand. Här har vi haft det underbart! Vi kom hit för att ta dykarcertifikat men blev kvar flera dagar efter att kursen var slut för att njuta lite till på ön. Vad mer kan man önska? 

Idag tog vi oss över till Malaysia. Tack vare en felbokning befinner vi oss nu i Georgetown, på ön Paneng på västkusten istället för östkusten som vi egentligen tänkt. Men det lär bli bra det här också, ön ska vara en av Malaysias finaste så den ska vi utforska vidare!