Myra har fått cancer

 
Världens finaste, vackraste, goaste Myra har fått cancer. Jag tycker det är så otroligt jobbigt att prata om och tänka på men jag måste ändå få notera det på bloggen. Hon har länge haft en knöl i halsen (över ett år) som bara har växt och veterinärerna har inte vetat vad det är, förrän de opererade bort den i december. Det visade sig vara cancer, riktigt elakartad och det finns inget att göra åt det. Det går att behandla/skjuta upp, men kommer som mest ge henne ytterligare 12 månader och en riktigt jobbig tid under behandlingstiden så det gör mer skada än nytta.

Det som känns allra värst är att just nu mår hon bra, beter sig som vanligt och är lika pigg och glad som alltid. Under tiden håller hennes inre organ på att ge upp och det kommer gå fort, så ganska snart kommer hon börja må allt sämre och då kommer vi ta bort henne. Det innebär att jag kommer vara i Asien då, att jag inte kommer få vara med den sista tiden och att hon är borta när jag kommer hem. Världens finaste Myra, en av mina allra bästa vänner. Jag har redan gråtit floder och kommer gråta ännu mer, det är så otroligt orättvist när en så pass ung hund med hela livet framför sig bara försvinner och det finns inget man kan göra för att stoppa det. Nu är det 8 dagar kvar tills vi åker, och för mig bara 8 dagar kvar med Myra. Det känns så overkligt och jag hatar allt, hur säger man hejdå till sin bästa vän?
 

Kommentarer
Postat av: maria

Oj beklagar verkligen, vilken sorg....
Massa styrkekramar
Maria

2016-01-05 @ 21:47:58
URL: http://www.iahoglund.blogg.se
Postat av: Carina

Va tråkigt, det är när en kär vän blir sjuk!. Många Hjärtans kramar till er båda!. Carina

2016-01-05 @ 23:24:50
Postat av: Emma

Hjärtat... Det går verkligen inte att säga hejdå till sin bästa vän, man kan inte förbereda sig på något sätt för när det sedan väl händer så försvinner all den där lilla förberedelsen iallafall. Njut av tiden som är kvar med världens finaste Myra, tänker på er alla ❤️

2016-01-06 @ 06:02:42
Postat av: Frida

Nej men va hemskt. så fin vovve :(

2016-01-06 @ 10:40:45
URL: http://fridanyburgs.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback