Jul & Nyår

 
Jag tog faktiskt inga bilder alls under julfirandena, men här är en på min minigran och så när Simon sätter upp stjärnan på granen hos hans mamma.
 
I år firade jag och Simon jul ihop för första gången! Dagen innan julafton firade vi med min familj hemma hos mig. Vi åt gröt, julbord, klädde granen, öppnade julklappar och tittade på Polarexpressen. Det var en så mysig dag! Sedan tog vi sista bussen hem till Simon och sov där. På julaftonsmorgonen åt vi julfrukost med hans mamma och lillasyster, och sen åkte vi till Simons kusiner för att fira jul med deras släkt. Det var första gången som jag firade julafton med några andra än min släkt, men det var bara roligt! De bodde i ett jättestort hus på landet och hade två mysiga katter. Där hade vi en traditionsenlig jul med julbord, Kalle Anka, paketöppning och till sist gröt. Det var en supermysig jul!
 
Runt åtta åkte vi hem för att hinna till en midnattsmässa som Simons mamma höll i och som Simon och Sara spelade på. Jag har aldrig varit på midnattsmässa innan så det var kul att få vara med! Hedning som jag är tog jag också min allra första nattvard, haha. Mina föräldrar kom också på mässan, det gjorde mig glad och mindre nervös!
 
Blandade bilder från nyår!  
 
Nyår var bra. Jag kände mig så fin, tyvärr har jag inte en enda bild haha. Jag hade i alla fall en mörkblå paljettklänning som jag själv tycker är superfin, så jag får försöka ta bild på den en annan gång! Hur som helst, vi började nyårsfirandet hemma hos Simon med en middagsbuffé som han förberett i flera dagar. Bästa Simon! Jag tror att vi var 13-14 pers som åt, det var Simons kompisgäng och så mitt bästa tjejgäng. Helena och Jessi kom hem från Norge strax innan jul, så vi var äntligen tillsammans igen alla fem! 
 
Vid åttatiden åkte vi från Ekholmen ut till Sjögestad (det tog ett tag med buss, pendel och ersättningstaxi haha) där Roberts kompisar hade fest! Där blev det rätt mycket folk och en riktigt bra fest med beer pong, flip cup och en väldans massa dans. Jag hade så kul hela kvällen! Vid tolvslaget gick vi ut och skålade och jag fick en nyårskyss från Simon så jag var så lycklig. Festen fortsatte fram till tre/fyra då några åkte hem och vi andra sov kvar.
 
Vid tolvtiden dagen efter började alla kvickna till igen, och då var några av killarna från festen snälla och skjutsade hem oss till Malmslätt där det blev bakispizza med tjejerna. Sen åkte Simon och jag hem till honom där vi bara slötittade på tv och åt godis resten av dagen, haha. Det var så skönt, en perfekt avslutning på ett riktigt bra nyårsfirande!

Kommentarer
Postat av: maria

låter som en perfekt jul och nyår
Kram Maria

2016-01-08 @ 12:59:12
URL: http://www.iahoglund.blogg.se
Postat av: maria

Tack snälla tjejen
kram Maria

2016-01-09 @ 18:03:29
URL: http://www.iahoglund.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback