Koh Chang - White Sand Beach


Nu är vi framme på White Sand Beach, Koh Chang i Thailand! Inatt sover vi i en bungalow på stranden och har den finaste utsikten. Vi sover alla fyra i en dubbelsäng för att få det billigaste priset och har badrummet fullt av myror, men vi har en fläkt, dusch, wifi och riktig toalett! Så det känns lyxigt ändå. Imorgon ska vi bara bada och sola hela dagen, det behöver vi som lite uppladdning. Igår hade vi en hetsig dag i Bangkok, det var en väldigt stor stad med massor folk och äckliga lukter, haha. Jag trivs betydligt bättre här där det är lite lugnt, så kan vi ge oss in i städerna igen senare när vi hunnit vänja oss.

Nu är vi på väg!!


Just nu sitter vi på flygplatsen och väntar, planet lyfter vid 14.10. Jag är så nervös, nu är vi verkligen på väg!! Det är alltså jag, Simon, Jessi och Helena som kommer backpacka i Asien i tre månader. Vi har faktiskt skapat en gemensam blogg som ni kan följa oss på! Jag kommer uppdatera lite på den här bloggen också men i huvudsak på den andra bloggen, så in och läs där också! Http://nouw.com/ettryggsacksaventyr 

De senaste dagarna har bestått av intensivt packande och shoppande av grejer som vi behöver till resan. Utöver det har jag också försökt träffa kompisar och familjen så mycket som möjligt, det kommer ju dröja innan vi ses igen nu! Och så har jag varit supernervös, men försöker intala mig själv att allt kommer lösa sig när vi väl är där. 

Som sagt, jag kommer uppdatera här ibland och på min instagram (feliciawenkler) men i första hand kommer jag skriva på resebloggen, nouw.com/ettryggsacksaventyr, så vi hörs där! 💕

3 dagar kvar

Nu är det bara tre dagar kvar innan vi åker till Asien!! Jag börjar bli nervös nu, haha. Idag har Simon och jag hjälpts åt att packa, först hemma hos mig och nu ikväll hemma hos honom. Det mesta är klart nu, men vi har lite smågrejer kvar att köpa samt växla pengar så imorgon ska vi ta en sista shoppingtur på stan. Förhoppningsvis kan vi få allt klart imorgon så att vi då är helt klara inför resan och bara kan ta det lugnt på tisdagen, den sista dagen hemma.
 
I fredags träffades alla familjer till oss som ska ut och åka för att få prata ihop oss lite och alla föräldrar fick träffa varandra. Det var riktigt trevligt och kul att få träffa alla innan resan! Igår var vi ett gäng som spelade Laserdome vilket jag inte har gjort sen jag var riktigt liten, och det var verkligen jättekul! Man blev allt en liten krigare ute på planen, haha. På kvällen firade vi Jessis 20-årsdag med förfest hemma hos henne innan vi drog ut. Där träffade vi även Simon och Company och Asmaa och Company, så roligt att få träffa alla för det blev nog sista gången innan resan. En jättetrevlig kväll helt enkelt!
 
Myra var inte så hjälpsam medans vi packade utan låg mest och myste på ryggsäcken, haha...