18 dagar kvar

Nu är det bara 18 dagar kvar av resan och jag har lite hemlängtan. Det ska bli otroligt skönt att få komma hem till sin egen säng, äta vanlig mat som jag själv har lagat och få krama om hundarna. En anledning till att jag har lite extra hemlängtan nu är för att jag än en gång åkt på någon slags matförgiftning och förbannar all mat och hygienstandard här nere, haha.

Men jag ska inte klaga, resan är verkligen underbar och än är den inte slut! Jag har så mycket bilder jag vill visa och så mycket att berätta, men bäst är kanske om jag skriver om höjdpunkterna när jag väl är hemma och kan göra det ordentligt. Så länge bjuder jag på bilder och korta texter från den senaste tiden!


En glad turist bland tusentals andra! Universal Studios i Singapore imponerande stort med alla attraktioner och fina theme parks. Drömmen var såklart att det fanns ett Minion Mart!

Töntiga turistbilder är något vi blivit proffs på! 

Att bygga skyskrapor med en jättebåt ovanpå är vardag i Singapore. Där uppe finns en skybar och infinitypool, och så kostar det en halv förmögenhet för att bo där en natt!

I Kuala Lumpur i Malaysia besökte vi världens högsta tvillingtorn! Det var så enormt att det såg fejk ut.

Utsikt från ännu ett högt torn i Kuala Lumpur 
Här klättrade vi uppför närmare 300 trappsteg för att få se världens högsta grotta!

Solnedgång på vackra Perhentian Islands

💕💕💕

Malaysia var fint, Singapore ännu bättre, och nu befinner vi oss i Indonesien som är vårt sista land att upptäcka på den här resan. Sen har vi en sista vecka kvar i Bangkok innan vi flyger hem därifrån. Tiden flyger iväg! När jag är hemma ska jag skriva ordentligt om resan, i alla fall delar av den, och visa massor av bilder. Här har jag fullt upp med att leva i nuet!