Kreta del 4 - Chania

På torsdagen, den näst sista kvällen, bestämde vi oss för att åka in till Kretas näst största stad: Chania! Vi bodde bara någon halvtimme därifrån, så det var supersmidigt att ta bussen dit. Emma mådde tyvärr inte så bra den kvällen, så vi blev bara fyra som åkte iväg.
 
Vi började med att strosa lite längs med en shoppinggata i hopp om att till slut hitta restauranggatan, vilken visade sig ligga precis vid vattnet. Det var superfint, och fullt med mysiga restauranger på rad! Tyvärr var det också väldigt många pushiga inkastare utanför varje restaurang som verkligen var sjukt jobbiga, de blockerade vägen och slutade aldrig prata. Så vi hamnade på en restaurang med en stor skylt utanför som sa "No pushing, no stress" där man fick titta i menyn i lugn och ro utan att någon hängde över axeln på en, haha. Och restaurangen var jättebra, så fint inredd och supergod mat så den passade oss perfekt!
 
 
När vi ätit klart hade det hunnit bli mörkt ute, och då letade vi oss in på de små mysiga gränderna som fanns lite här och var. Där inne var fullt med små butiker, växter och det var bara allmänt mysigt! Så vi gick runt och spanade lite, tills vi till slut kom ut på den stora trafikerade gatan igen och kom ur mysstämningen, haha. Så då letade vi oss tillbaka till busshållplatsen igen och åkte tillbaka till hotellet! 
 
 
Det här blev den fjärde och sista delen om resan till Kreta!

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Så kul med resor!

2015-10-21 @ 18:40:41
URL: http://nouw.com/rebeckaingsmy

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback