Kreta del 2 - Fest- och utekvällar

Vi åkte inte iväg för att vara på någon festresa, utan vi var mest ute efter sol, bad och att få träffas hela gänget. Men vi provade ändå på nattlivet lite grann! Tyvärr var vi ju verkligen på helt fel säsong om man ville vara ute och festa, för klubbarna var visserligen öppna men de var heeelt döda, haha. Så vi gav oss ut en kväll för att festa, men vi fick istället hitta en bar att hänga i!
 

Vi hamnade på en väldigt bra krog, med mycket folk (i alla fall jämfört med de andra ställena), mysig musik och skönaste servitören! Drinkarna var dock inte mycket att ha, alla var väldigt sura. Jag som inte var sugen på alkohol fick dock en himla god bananmilkshake, haha.
 
En annan kväll bjöd vi över vår kompis Lollo som otroligt nog var på semester med två kompisar exakt samma vecka som vi, bara någon kilometer utanför staden vi bodde i. Så liten värld ju! Den kvällen tog vi slut på Emmas vodkaflaska, vilket både var himla roligt och ett dumt misstag, haha. Kvällen hade sina ups and downs så att säga, med både massor deep talk på uteplatsen, en jakt på stan efter en studio att göra spontantatueringar på och till sist ett försök att duscha av och bädda ner alldeles för fulla kompisar i rätt säng, haha. En sådan festkväll var himla kul att ha, men en räckte gott och väl!
 
 
En av de första kvällarna hade vi minifirande för Emma då Helena och Jessi inte hunnit träffa henne sedan hon fyllt år!
 
Det blev mycket kortspel vid uteplatsen under kvällarna!
 
 
 Två kvällsoutfits!
 
De flesta kvällarna började vi med en middag på hotellet, sedan drack vi lite drinkar utanför våra rum och sen gick vi ut en sväng bland affärerna som fanns utanför. Så det blev en del shopping! En kväll provade också Helena och jag på fiskspa, ni vet ett sånt där fotbad där det är små fiskar som nafsar på fötterna. Ingen av oss hade provat det förut så det var ju dags! Det var en jätterolig känsla, som att hela fötterna vibrerade. Helenas reaktion här nedanför beskriver känslan ganska bra, haha!
 

Kommentarer
Postat av: maria

ser så mysigt ut....
i Morgon åker jag till Turkiet, kommer hem den 12/10
om du vill får du gärna lägga in den godkända headern så betalar jag dig så fort jag kommit hem för jag har inte fått några uppgifter av dig via mail på konto etc.
Massa krams Maria

2015-10-02 @ 14:31:09
URL: http://www.iahoglund.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback