Alla helgons dag


Idag är det Alla helgons dag, så efter jobbet mötte jag upp mamma och pappa och åkte till kyrkogården. Det är så otroligt fint på kyrkogårdarna, och jag tycker det är så mysigt att så många kommer ut och tänder ljus. Det känns som att hela staden vallfärdar till alla kyrkogårdar och det är så vackert med oändligt många ljus!

Asmaa 20 år


Igår var jag som sagt hemma hos Asmaa och firade hennes 20-årsdag! Asmaa hade bjudit över sina närmaste tjejkompisar (♥) på trerättersmiddag, det blev supermysigt. Så vi satt och åt och pratade hela kvällen, så roligt att få träffa alla igen! Ikväll orkar jag inte hänga med på en utgång (som är fortsättningen på firandet), så jag stannar hemma och dricker te, tittar ikapp på Paradise Hotel och njuter av min lediga helg istället. Den här veckan har jag långhelg, fredag lördag och söndag!

Lediga dagar


Emma på stora, fina Elly! Kom inte på att jag borde ta bilder förrän de red iväg, haha. I tisdags hade Simon och jag vår första lediga dag tillsammans på superlänge! Jag har oturligt nog dragit på mig en förkylning igen så vi kunde inte göra riktigt allt vi planerat, men en utflykt blev det ändå. Vi tog oss till stallet i Valla och hälsade på Emma och klappade lite på hästarna och kaninerna!
 
 
Sen har jag också passat på att vara ute och njuta av hösten! Gått långa promenader med hundarna och druckit massor av te. Så härligt! Idag har Simon och jag ätit lunch på stan och njutit av solen på en bänk utanför domkyrkan innan han gick till jobbet. Jag är ledig idag så jag gick bara en snabbis på stan och köpte lite nödvändigheter innan jag begav mig hem igen. Ikväll ska jag hem till Asmaa och fira hennes födelsedag!