Den första snön

 
I helgen var jag ledig, så jag och pappa passade på att ta en vinterpromenad med hundarna och njuta av snön som kommit! Tur det, för nu är allt borta igen, haha. Men det var mysigt så länge det varade!
 
I måndags gick Simon och jag och såg Mockingjay part 2, den sista Hungergamesfilmen. Den var bra! Jag har ju läst alla böckerna flera gånger men det var ett tag sen nu, så jag kom inte ihåg exakt allt som skulle hända. Den var i alla fall riktigt bra, och jag tycker slutet är helt perfekt, lite bittersweet. Se den! Igår kväll var jag på lakritsprovning med jobbet, det var väldigt kul! Jag behöver ju egentligen inte utbildningen längre eftersom jag snart ska sluta men jag älskar lakrits så jag gick dit för att det var roligt, haha. Det var väldigt lärorikt (och gott, haha), kul att få veta så mycket mer om lakritsen vi säljer!
 
Idag är jag ledig, så Simon och jag har hunnit ha en riktig mysmorgon här med sovmorgon och brunch innan han gick till jobbet. Nu ska jag bara hänga här hemma ett tag innan Emma, Evve och jag åker till Norrköping och äter middag på Simons jobb! Han har bara fyra jobbdagar kvar nu, så vi passar på att äta där en sista gång. Mys!

Kommentarer
Postat av: maria

hej tjejen
När skulle du åka ? komma tbx ?
Tänkte på min jul header
Vill ha den men vill inte ha den in i Mars om du förstår hahahaha
Har du något förslag ?
Har du tid med mig ?
Kram

Svar: Hej! Ja självklart förstår jag, det är ju inte så kul att ha en julheader i flera månader haha. Jag åker den 13 januari, så det är om jag skulle lägga in en julheader nu i december och sen ta bort den strax innan jag åker? Blir det för kort tid?
Kramar!
Felicia

2015-11-25 @ 19:53:43
URL: http://www.iahoglund.blogg.se
Postat av: Annsoh

fina bilder!!! :D

2015-11-26 @ 12:02:41
URL: http://annsoh.blogg.se
Postat av: maria

Jag har mailat dig
kram maria

2015-11-26 @ 16:27:09
URL: http://www.iahoglund.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback