1:a advent

 
I fredags var jag som sagt ute i Black Friday-trängseln lite snabbt, och det här fick jag med mig hem! Tre nagellack för 40 kronor allt som allt (älskar nagellack ♥) samt två likadana tekoppar från Indiska som jag har spanat på länge. Där hade de 25% rabatt på hela butiken så det var lika bra att slå till!
 
Idag har jag haft lite första adventsmys med te, clementin och Paradise Hotel. Så mysigt så! Om två timmar ungefär ska jag åka till jobbet, ikväll har jag kvällspasset. Helst av allt skulle jag sen vilja åka direkt till Simon och fira med honom att han har gjort sin allra sista arbetsdag (!) men jag måste ta hundarnas morgonrastning imorgon så det får bli direkt hem istället. Så jag får fira imorgon istället!
 

Black Friday

 
Lite selfies, ifall ni har glömt hur jag ser ut! Haha. Passade på när jag var sminkad för en gångs skull, det är jag i princip aldrig längre. Det är himla skönt, men som till exempel när jag var ute och åt med tjejerna i onsdags var det kul att vara lite extra fin! Det var förresten en jättetrevlig kväll, det var kul och välbehövligt att få sitta och bara prata med Evve och Emma och äta god mat en hel kväll.
 
Idag har stan haft massor Black Friday-rea så efter jobbet passade jag på att gå en liten sväng! Jag älskar ju reor, men det var så galet mycket folk att det knappt var kul, haha. Man får ju klaustrofobi! Jag fick i alla fall med mig två tekoppar och nagellack hem, samt en klänning som jag ska fundera på om jag vill ha på nyår eller inte. Den var nämligen rätt dyr, så chansen att den får åka tillbaka till affären är ganska stor!

Vi har bokat biljetter!

Bild 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 
I söndags fick vi det äntligen gjort - nu har vi bokat biljetterna ner till vårt äventyr i Asien! Den 13 januari kommer jag, Simon, Helena och Jessi åka från Arlanda, mellanlanda i Helsingfors och sen sätta oss på planet som kommer ta oss till Bangkok. Väl där har vi sen inget mer bokat!
 
Vi köpte tur och retur då det var billigast, så den 19 april har vi en hembiljett. Den går dock att boka om ifall vi skulle vilja stanna längre (eller åka hem tidigare om allt går åt skogen). Det ska bli så härligt! Det är så skönt att biljetterna äntligen är bokade, vi har velat fram och tillbaka länge nu mellan olika flygbolag men till slut blev det Finnair. Ingen av oss har flugit med det förut, men efter att ha läst lite recensioner kom vi fram till att det verkar vara ett helt okej bolag!