Tidningsbrudar


I tidningen idag följde det med en hel extratidning från Karamello, som är vårat reklamutskick nu inför påsken! Så alla ni som läser Corren kan se mig i tidningen idag, haha. Det var en ganska tjock tidning, med massor info om företaget, choklad och olika produkter och tillverkningar som vi har. Superkul att läsa! Jag och butikstjejerna är med på bild på förstasidan, och inne i tidningen finns det en bild på alla oss som jobbar i företaget och lite frågor som några av oss fick svara på. Mina svar fanns med! Vi svarade på vad som är vårat favoritgodis, bästa chokladen och vilken smak av Ben & Jerry's som vi kan rekommendera.

21 mars 2015


I onsdags var jag ute på långpromenad med hundarna och njöt av solen och vårvädret! Hittade de här små vårtecknen, tussilago och blåsippor. Så himla härligt! Dock är nog just de här blommorna döda nu för inatt kom det massor av snö så nu är det vinter ute igen, haha. Så himla typiskt, men ingen är väl egentligen förvånad!
 
Igår jobbade jag kväll och slutade vid halv tio, och då befann sig Simon och Rasmus på stan och frågade om jag ville hänga med dem ett tag. Så jag mötte upp dem på Pitcher's och sen gick vi ner en sväng till Rockbaren och lyssnade på liveband. Det var jättetrevligt att bara hänga ute på krogar ett tag, det var länge sen! Vid tolv var jag trött och tog bussen hem. Idag jobbar jag kväll igen, och fram tills dess ska jag inte göra något speciellt! Hänga lite här hemma bara, det blir skönt.

18e mars 2015

Evve, Emma, jag och Simon

I måndags åkte jag, Emma och Simon hem till Evve i hennes nya lägenhet! Vi köpte pizza till kvällsmat och skypade lite (så länge mitt mobilbatteri och internet höll, haha) med Jessi och Helena som ju bor i Norge nu för tiden. Det var riktigt kul att höra från dem, så länge sen vi sågs ju! Men som tur är kommer de båda hem nästa helg och stannar en hel vecka, det ska bli så himla kul ♥
 
I helgen har jag bara jobbat, och igår var både jag och Simon lediga så vi spenderade dagen hos honom och på kvällen åkte vi hem till mig och åt middag med mina föräldrar. Idag gick vi upp tidigt för att äta frukost tillsammans innan Simon åkte till sitt jobb, och nu tänkte jag passa på att vara ute och njuta av solen innan jag åker till jobbet senare idag!