29e juni 2015

Nu har det gått två veckor sedan min senaste uppdatering, och vad tror ni jag har haft för mig idag? Jo, varit hemma för att jag är sjuk igen, haha. Så himla typiskt! Inte ens en vecka hann jag känna mig frisk innan jag blev sjuk igen, usch. Förhoppningsvis blir jag frisk snart igen, och på riktigt den här gången!
 
Lite kul har jag hunnit ha för mig på mina friskdagar i alla fall, och det är att fira midsommar (som jag berättar om i ett annat inlägg), haft en sista mysig middag ute med Helena, Emma och Evve innan Helena åkte tillbaka till Norge samt ätit ihop med Emma och Evve på den nyöppnade restaurangen där Simon jobbar! Vi fick ett bord precis bredvid köket så vi kunde sitta och spana på Simon under hela middagen, haha. Maten var så himla god! Det är en finare hamburgerrestaurang, tyvärr fick jag inga bra bilder på själva hamburgarna (för hungrig för att ha tid med det) men här nedan ser ni bilder på efterrätterna! De var supersnälla och bjöd oss på tre olika efterrätter, vi var nämligen lite vip den kvällen, haha. Så gulligt av dem!
 

Minidonuts med äppelmos, nötpaj och brownie med saltad kolasås och grädde. Mums! ♥

16e juni 2015

Hej på er! Just nu kämpar jag för att hålla mig vaken, så jag kände att jag lika gärna kan blogga lite. Jag sitter nämligen uppe och väntar på Simon som är på väg hem från jobbet (sällskapssjuk flickvän? Ja lite) och i vanliga fall brukar jag gå och lägga mig innan han kommer, men ikväll försöker jag alltså hålla mig uppe. Har saknat Simon ju.
 
Så, vad har jag haft för mig sen sist då? Nu har jag legat hemma och varit sjuk sedan förra måndagen (därav Simons frånvaro), jag har åkt på en riktigt jobbig hosta, snuva samt blivit prickig över hela kroppen, haha. Jag var hos läkaren i torsdags och fick lite hostmedicin och ett läkarintyg, och han sa att prickarna inte är något farligt. Så nu går jag egentligen bara hemma och väntar på att bli frisk! Det är riktigt segt, jag har börjat få så sjukt långtråkigt och känner mig varken friskare eller sjukare för varje dag som går. Så just nu känns allt bara segt!
 
Men förutom att jag åkt på världens förkylning är livet himla bra! Sommaren är ju äntligen på gång, jag har badat hundarna för första gången i år, midsommar är snart här (och då kommer Helena på besök från Norge!), för fyra dagar sedan var det exakt ett år sedan jag träffade Simon för första gången och jobbet har rullat på som vanligt. Så nu ska jag bara bli frisk, och sen kommer allt fortsätta som vanligt! Förhoppningsvis är jag fräsch på midsommar, det är en helg som jag absolut inte vill missa!
 
Lite bilder från den senaste tiden: