Måndagsklubben

 
Det har blivit en hel del utgångar på den sista tiden, speciellt eftersom Helena har varit hemma mycket från Norge och då har vi velat passa på att festa mycket! De här bilderna är från måndagen för två veckor sedan, då vi gick ut på Måndagsklubben! Johan och Erik var på besök från Norge, så vi förade hemma hos Tsungai ihop med Emma, Asmaa, Ivan, Tina och Rasmus. Riktigt bra förfest, de människorna är helt galna!
 
Vi tog sista tåget in till stan vid halv tolv, och inne på krogen mötte vi upp Simon och hans kompisar. Sen festade vi fram till stängning och var inte i säng förrän vid fyra på morgonen. Dagen efter skulle jag börja jobba vid tolv och jag var allt lite sliten, haha. Men det gick bra ändå, det var det värt för att få en riktig toppenkväll!

Och så en bonusbild för att den är så söt!
 

Liseberg

I måndags, min första officiella semesterdag, gick jag upp redan vid sex för att göra mig iordning och åka ner till resecentrum. Där mötte jag upp Simon och hans mamma Emma och syster Sara, och sen packade vi alla in oss i bilen och åkte till Liseberg! Jag älskar Liseberg och tycker att åka alla attraktioner är det bästa som finns, haha. Tyvärr var det väldigt mycket folk där, jag har aldrig varit med om att det har varit så mycket, haha! Vi stod ungefär en timme i kö till varje attraktion, så vi hann inte åka jättemånga. Men det blev en himla bra dag ändå!
 
När jag är på Liseberg brukar jag satsa på att åka så många läskiga grejer som möjligt, men det mesta av dagen skulle ju försvinna om man stod i kö till alla de populäraste. Så jag bangade på Helix och Atmosphere som ändå inte är mina favoriter när Emma och Sara skulle åka dem, och istället utforskade jag parken med Simon som inte är så mycket för åkattraktionerna. Av en slump råkade vi hamna i Lisebergs lustgård, och den var så himla fin! Jag har aldrig varit där inne förut (hallå, vem har tid med det när man har massor saker att åka?), men jag måste säga att få strosa där inne bland alla vackra små trädgårdar som var helt folktomma med Simon var det bästa på hela dagen. Så otroligt mysigt, och så skönt att komma undan från all trängsel! Sen fick jag också Simon att åka Kaninresan med mig innan vi mötte upp Emma och Sara igen, hihi. Också supermysig!
 
Tyvärr har jag blivit jättedålig på att ta bilder, så jag har inte en enda från dagen. Lite tråkigt, men det är också så himla skönt att bara få uppleva allt på riktigt och inte genom mobilkameran! Så jag avslutar det här inlägget med ett litet collage med bilder från lustgården, som jag absolut rekommenderar er att traska runt i om ni tröttnar på trängseln i parken!
 
Bilder från Liseberg.se

För lakritsälskarna

 
Här har ni min nya kärlek! Johan Bülows D, Black Liquorice Almonds. Det har sina fördelar att jobba i en godisbutik, för då får man möjlighet att prova så mycket som jag annars aldrig skulle ha köpt själv. Det här är mandlar som är täckta i mjölkchoklad, havssalt och lakritspulver! Så underbart gott. Jag fick med mig två burkar hem från jobbet som jag öppnade igår och den ena är redan borta, haha. Beroendeframkallande!