25e januari 2015


Förra helgen började jag och Simon titta på Sagan om Ringen-filmerna, och för några dagar sedan såg vi klart den sista. Och jag måste faktiskt säga att jag tyckte väldigt mycket om filmerna! Jag minns att jag tittade på dem någon gång när jag var mindre och då gillade jag dem inte alls, jag fattade väl inte riktigt grejen. Men den här gången tyckte jag helt klart bättre om dem och blev nästan upprörd när första filmen slutade för att jag inte riktigt var beredd på att den skulle ta slut så plötsligt, haha.
 
Annars har jag spenderat min vecka på jobbet och med Simon. Förra helgen var vi lediga hela helgen båda två, och på lördagen var vi hemma hos hans pappa och åt middag och på söndagen åt vi middag med min familj. Under veckan har vi varit hemma hos mig och tagit hand om hundarna, gått på Flygvapenmuseet ihop med Rasmus och bara myst hemma hos Simon framför Sagan om Ringen-filmerna. Den här helgen har jag jobbat alla dagar, och eftersom den första lönen efter årets fattigaste månad kom den här helgen har det varit riktigt mycket folk i butiken! Det var kul att det blev lite liv efter att ha haft några riktigt lugna veckor, haha.
 
Jag ska fortsätta med min årsresumé vilken dag som helst, det tar lite tid att skriva ihop inläggen bara.

14e januari 2015


I fredags var jag, Emma och Evve ute med Simon och hans kompisgäng plus Asmaa, Tsungai och Tina, och då såg det ut såhär! Haha man måste ju bara älska halvslitna vimmelbilder sådär lagom sent på kvällen. Det blev i alla fall en bra kväll, med trevligt förkrök på P5 och sen gick vi vidare till Platens!
 
I natt har jag sovit hos Simon, men han började jobba tidigt idag så jag har hunnit åka hem en sväng innan jag själv ska till jobbet vid fem. Jag var ledig i helgen som var, då hade jag, Simon och Rasmus bakishäng hos Simon hela dagen (vi gick inte ut på hela dagen, haha), vi beställde onlinepizza och bara glodde på film. En himla skön helg! Den här veckan jobbar jag alla vardagar och sen är jag ledig hela helgen igen, grymt skönt! Jag tror dock inte att det blir någon utgång trots att jag är ledig, förra veckan blev det två stycken (måndag och fredag) så nu är jag lite trött på det, haha.

Årsresumé 2014 Del 1

Januari
 
 
Jag spenderade väldigt många timmar på att leta efter den perfekta balklänningen, klappade på Helenas kattungar, firade Jessis 18-årsdag i efterskott med en middag och gick på min första balträning. Jag och tjejerna var ute och festade nästan varje helg och spenderade nästan varje söndag på pizzerian där vi åt bakismat!
 
Februari
 
 
Jag tog min första körlektion på bilskolan, gick på balträning varje söndag, fortsatte hänga mycket på krogen med brudarna, började leta efter klänning till studenten och fick äntligen hem min balklänning!! Jag var supernervös då jag beställt den från Kina, men den var så himla fin och jag kunde inte bli mer nöjd.
 
Mars
 
 
Jag fortsatte trampa på min stackars balpartner Nidals tår varje söndag, gick på 100-festen (100 dagar kvar till studenten så vi treor var ute och festade), tog körlektioner två gånger i veckan och pluggade massor teori inför körkortstestet. Jag beställde hem två studentklänningar som jag velade mellan, och den 24 mars tog jag mitt körkort!! Åh vad lycklig jag var då, jag hade varit så himla stressad av alla lektioner och allt plugg, så att få höra att jag blev godkänd och äntligen kunde köra bil helt ensam var verkligen den bästa känslan. Jag körde min första roadtrip med Asmaa, Vio och Johan i bilen, vi åkte till Vadstena där vi hängde hemma hos Mimmi!
 
April
 
 
Jag började gå runt och dela ut CV för att få sommarjobb (en butik som jag lämnade till var Karamello där jag jobbar idag, wiho!), låg ute och solade mycket och jobbade på att få en snygg bränna till balen och studenten. Vi hade galet mycket plugg, så Mimmi och jag spenderade många lediga förmiddagar på skolan för att plugga istället för att ta sovmorgon. Så duktiga så! Mitt liv bestod i princip bara av plugg, och Johans citat inför påsklovet sammanfattade det hela ganska bra: "Det ska bli skönt med lov, då kan man plugga utan att ha massor lektioner som stör". Jag, Asmaa, Mimmi och Johan hängde en hel dag hemma hos Tsungai, jag och tjejerna grillade vid kanalen, Evve och jag var ute med båten med hundarna och valborg firades hos Jessi!
 
Maj
 
 
Jag gick på min livs första jobbintervju (och det gick ju bra, jag är ju anställd nu!), var på grillkväll hos Asmaa, spelade kubb här hemma och gick sen ut på krogen. Vi hade våra två sista genrep inför balen (de varade i fem timmar var, hu!) och jag fick såna galna skavsår. Den 24 maj var det äntligen dags för balen! Jag kände mig så himla vacker, dansen gick jättebra och hela dagen var bara så himla underbar. Jag åkte en sväng till Söderköping och åt glass med tjejerna, och helgen efter min bal gick jag och tittade på Jessis bal.