13e februari 2015

 
Jag har inga bilder alls från veckan, så jag bjussar på den här: ett näbbdjur som leker i vattnet! Hur mysigt?
 
Dags för en sammanfattning av veckan då! I måndags åkte jag direkt hem till Simon efter jobbet, vi tittade på film med Rasmus och på kvällen kom Evve och Emma över för glass och filmkväll. Mysigt värre! På tisdagen åkte vi in till stan och fikade med Evve samt klappade på hästar och smådjur uppe i Valla-stallet. Jag har ju spenderat nästan hela min uppväxt i det stallet, så det var himla roligt att få traska runt där igen och klappa på alla djuren! Jag måste erkänna att jag saknar stallivet lite då och då... Resten av veckan har jag jobbat alla dagar, det är full fart i butiken nu när alla hetsar inför Alla hjärtans dag, haha.
 
Jag jobbar kväll imorgon, och det lär vara full fart då med med alla som går på bio, äter middag och köper godis till hemmamys. Jag kommer inte direkt fira alla hjärtans dag då både Simon och jag jobbar, men vi ska ha ett eget firande på söndag då vi är lediga!

7e februari 2015

 
Efter jobbet i torsdags packade Evve och jag in hundarna i bilen och åkte upp till Valla för att möta upp Emma! Sen gick vi på en riktig snöpromenad genom sommarhagarna med hundarna, mycket pulsande blev det men det är ju bra med motion, haha. På kvällen fick jag skjuts hem till Simon av bästa Evve, och så stannade jag där tills jag började jobba igårkväll.
 
Ikväll blir det jobb igen, men jag börjar inte förrän vid fem så innan det har jag massor jag ska hinna med! Det är sol ute idag så Evve och jag ska gå ute vid Värö med hundarna och suga i oss så mycket sol som möjligt, och vid två ska vi träffa Jessi som kommer hem på besök från Norge!! Och vid fyra ska jag träffa Asmaa som kommer hem från Uppsala där hon pluggar nu för tiden, och så blir det jobb vid fem. Inte så mycket tid att träffa någon av dem alltså, men en liten stund är ju klart bättre än inget! Jag har saknat dem båda, det blir lite tomt här ♥

Årsresumé 2014 Del 3

September
 
 
Jag gick på choklad- och vinprovning med jobbet för att lära oss mer om chokladen vi säljer, röstade i valet för första gången, köpte en ny dator och hade en galet rolig utgång.Jag var väldigt dålig på att ta bilder under den här månaden, så 3 av 4 bilder här ovan är ju från samma kväll, haha. Två personer på jobbet med mycket ansvar blev sjukskrivna samtidigt under den här månaden, vilket gjorde att jag fick steppa up och lära mig mer om butiken som att packa ordrar, göra beställningar, fixa fakturor och sånt!
 
Oktober
 
 
Jag gick ut ganska mycket, jobbade mycket och hängde mycket med Simon. Den här månaden fick vi ett nytt schemasystem på jobbet (som vi fortfarande jobbar efter) som gjorde att jag jobbar sex dagar ena veckan och fyra dagar andra veckan. Väldigt bra för mig alltså!
 
November
 
November var min absolut sämsta bloggmånad - 7 inlägg blev det, haha. Jag bowlade med Simon, hans pappa och lillasyster, åt ute med jobbet, julmyste med Thea, Asmaa, Vio och Tsungai, blev helt äckligt full under en utgång och blev hemskickad, gick på premiären av Mockingjay part 1 och gick på födelsedagsmiddag för Simons bästa kompis. Inte en enda bild tog jag under november! Så tråkigt ju.
 
December
 
 
Gick på hemmafest, åt bakismat, besökte jobbets pepparkaksfabrik och gick på Tomtenatta. Jag gick på jobbets årliga julfest där vi åt julmat, körde julklappsleken och åkte limousin till stan, haha. Jag såg den sista Hobbit-filmen på bio med Helena, Simon och hans killgäng, fixade en trerättersmiddag med tjejerna och åt ute för att fira min och Evves födelsedag. Jag firade minijul med Simon, hans mamma och syster, och hade vanligt julfirande med släkten. Året avslutades med en riktigt stor, lyckad hemmafest här hos mig, alla mina bästa vänner var här så jag kunde inte bli lyckligare!