Lite sommar trots allt

Bilder från de senaste dagarna
 
Nu äntligen har sommarvärmen kommit tillbaka! Jag har verkligen tagit vara på de senaste dagarna och badat så fort jag har fått chansen. En dag innan jobbet tog jag med mig hundarna och åkte till sandlagunen, vi var helt själva där och det var så himla skönt att få bada igen! Kvällen efter åkte Evve och jag dit för att det var så himla fint väder, dock var det väldigt kallt men jag badade ändå bara för att, haha. Och ikväll åkte jag och badade med mamma, pappa och hundarna. Mysigt värre! Jag älskar verkligen att bada, men tyvärr har det ju inte blivit så mycket av det den här sommaren. Men om bara knappt tre veckor kommer det bli massor bad, då åker nämligen jag och brudarna till Grekland!
 
För övrigt har jag varit ledig idag, det har varit superskönt. Nu kommer jag inte vara ledig igen förrän nästa tisdag, så jag har passat på att bara strosa runt här hemma, läsa böcker, äta glass och titta på serier (och bada såklart). Så skönt!

Emma 20 år


Igår fyllde världens finaste vän Emma 20 år! Vi började firandet med lite häng hemma hos henne så fort jag slutat jobba, och sen åkte vi in till stan för att äta middag på BK. Det blev en jättemysig middag! Förutom Emma, Evve och Emil var också deras jobbarkompisar Siri och Jossan där som jag aldrig har träffat förut, men de var supertrevliga båda två! Efter middagen gick vi till Queens och spelade biljard, och det är ju sorgligt hur dålig jag är på allt som har minsta koppling till sport, haha. Men några bollar fick jag faktiskt ner, ingen var nog lika förvånad som jag själv! Men vi hade i alla fall väldigt roligt, är det något gäng jag ska spela biljard med så är det nog dessa människor, haha.
 
Efter biljarden gick vi in på Harrys som vi hade fått gratis inträde till eftersom vi åt på BK, jag undviker annars det stället så gott jag kan för jag har alltid tråkigt där, haha. Kvällen tog slut ganska tidigt sen, vid halv ett hade jag tröttnat på alla bufflar inne på Harrys så jag tog bussen hem straxt innan ett. Där satt Simon som hade missat sin buss hem, så vi sov tillsammans här i Malmslätt inatt. Skönt att få sällskap hem!

Misse

 
Alltså åh, så mycket kärlek till den här katten ♥ Idag följde jag med Simon till bussen vid nio, och sen gick jag och handlade. När jag kom tillbaka satt världens bästa grannkatt och väntade på mig! Så jag slängde bara in varorna lite snabbt och sen satte jag mig i solen och kliade på honom. Mysis!

Byxorna som syns på bilderna är för övrigt världens skönaste byxor, jag hittade dem på rean på BikBok och behövde bara sy upp dem lite för att de skulle passa perfekt. Supersköna! De är väldigt färgglada och fina också, på de här bilderna ser de ju svartvita ut men färgerna syns bättre på bilderna ovan. Ett riktigt bra reafynd!