15e april 2015 - Lägesuppdatering

Våffelbrunch hos Helena med Jessi och lilla Ture!
 
Helena med Jessis pojkväns kattunge Selma som vi träffade när vi festade där, hon gillade att klättra på folk och bita dom, haha.
 

Hej på er! Nu kände jag att det var dags för en lägesuppdatering igen. Jag är så dålig på att ta kort nu för tiden vilket gör att jag inte riktigt kommer ihåg vad jag har haft för mig, men vi kan ta lite höjdpunkter sen jag bloggade sist!
 
Jessi och Helena kom hem på besök från Norge och stannade över en vecka vid påsk! Så himla roligt att träffa dem igen, det var Helenas första besök hemma sen de flyttade i januari! Vi körde på en fullspäckad vecka med pizza på favoritpizzerian, lunch på stan, fest och utgång både på torsdagen och fredagen och våffelbrunch hos Helena. Det var jätteroligt att äntligen vara hela tjejgänget igen, även om det bara var en dag som alla kunde träffas samtidigt, haha.
 
Jag firade kombinerat påsk och guldbröllopsfirande med Simon och hans släkt på ett superfint pensionat utanför Norrköping, Villa Solliden. Dit skulle jag absolut kunna tänka mig att åka tillbaka! Jag blev så glad och lite rörd över att hans mormor och morfar bjöd med mig med övriga släkten, så himla söta. Vi kom dit tidigt på påskafton och sov över där till dagen efter, då vi åkte hem på eftermiddagen. Vi åt massor god mat, hade yoga, åt trerätters för att fira deras guldbröllop och gick en jättelång promenad i naturreservatet längs med vattnet. Simon och jag fick ett eget litet rum på pensionatet som var jättefint!
 
Igår var det Free Cone Day (Ben & Jerry's delar ut en gratis glasskula över hela världen) mellan klockan 15.00-19.00 så då var det full fart på jobbet! Jag har ont i handleden idag efter allt glasskopande, haha. Det var riktigt roligt att jobba (med undantag för de nötter som alltid finns som tränger sig i kön, skapar dålig stämning och absolut inte förtjänar någon glass), kön var ungefär en timme lång trots att det regnade, haha. Men det var jättekul att få vara med och uppleva Free Cone Day från den här sidan disken, de senaste åren har jag själv stått i kön med kompisar (här och här) men jag kan säga att det var betydligt roligare att vara den som delade ut!
 
Japp, det är väl ungefär det som har hänt sen sist! Annars jobbar jag på som vanligt, vi hade massor att göra på jobbet runt påsk eftersom påsken är den största högtiden i godisbranchen. Nu är det mest fokus på glass inför sommarsäsongen! När jag inte jobbar träffar jag Simon så mycket jag kan, han gör mig lycklig.