30e september 2014 - Wonderstruck

 
Min absoluta favoritparfym tog slut förra veckan, så i söndags beställde jag hem en ny flaska (från parfym.se, galet bra sida) och den kom redan idag! Så himla snabb leverans, jag är supernöjd. Parfymen heter Wonderstruck och jag har bloggat om den tidigare här. Jag såg nu att det inlägget är två år gammalt så då vet vi att en 50 ml flaska räcker i två år, haha. Tyvärr fanns flaskan bara i 30 ml den här gången så den här gången fick det bli den lilla varianten!
 
Jag jobbade igår och har varit ledig idag. Vi har ett nytt schema på jobbet nu där jag tyvärr inte har så många dagar i veckan, så det blir många lediga dagar nu framöver! Men förhoppningsvis kommer det bli mer jobb senare, så att jag inte behöver gå hemma och skrota allt för mycket. Den här lediga dagen har jag ägnat åt promenader i solen, böcker och serier!
 
En annan bra grej med min nya parfym var att den var invirad i ovanligt stor bubbelplast! Bubbelplast är ju skitkul, haha. Bubblorna small så högt att det pep i öronen men det var det värt!
 
Finger for scale!

28e september 2014

Idag har jag varit ledig, superskönt! Jag har bara fixat massor här hemma, läst Harry Potter och tittat på serier. Såna här dagar behöver man ha då och då! Resten av kvällen tänker jag spendera likadant, jag tänkte ge serien Faking It en chans så jag såg det första avsnittet tidigare idag och tänkte fortsätta med några fler nu.
 
Det dök upp några bilder från krogen på Facebook igår, de var väl inte de bästa men jag tänkte att jag lägger upp dem här ändå, haha. Kul att se tillbaka på ju!
 
Jag, Helena och Evve...
 
...och jag, Johan och Tsungai!

27e september 2014

En av få bilder som togs igår, och den enda som är acceptabel för bloggen, haha
 
Igår hade jag en superbra dag! Först jobbade jag 9-16 och det var hur mycket som helst att göra, vilket var lite stressigt men så mycket roligare jämfört med en seg och folktom dag. Och på kvällen gick vi ut! Vi var ett stort gäng som först förade hemma hos Erik, och vid halv tolv åkte vi in till krogen. Det var en toppenkväll med massor härliga människor, det var länge sedan jag festade så den här kvällen var verkligen välbehövlig!
 
Idag var jag ledig, så jag och Evve har varit ute på promenad i solen med hundarna, och sen åkt ut till IKANO för en shoppingrunda. Jag fick med mig lite småsaker hem, bland annat mascara och nagellack! Jag är ledig imorgon också så då kan jag ju ägna mig åt att prova något av mina nya nagellack, hihi. Det känns superskönt att vara ledig två dagar i rad, det var ett tag sen!