28e oktober 2014Två bilder från midsommar! Årets midsommar blev inte så bra, men när de här bilderna togs var vi fortfarande glada och peppade, haha.

Idag är jag ledig! Jag sov hos Simon inatt så jag kom nyss hem därifrån, och nu tänkte jag ge mig ut i solen och gå en långpromenad med hundarna. Resten av dagen ska jag bara slöa runt här hemma, det ska bli riktigt skönt! 

Igår jobbade jag 8-14, sen hann jag åka hem och äta och duscha lite snabbt innan det var dags att åka tillbaka till jobbet igen. Mellan 17.00-20.00 skulle vi nämligen få lite choklad- och säljutbildning på jobbet! Vi blev dock kvar till halv tio för att det fanns så mycket att prata om, haha. Det var riktigt intressant, och det känns skönt att känna att man har lite bättre koll nu på chokladen som vi säljer!

26e september 2014

Hej på er! Det här kanske blir min nya bloggrutin, ett blogginlägg i veckan? Hoppas inte, haha. Så tråkigt ju! Den senaste veckan har jag jobbat mycket (som vanligt) och inte gjort något speciellt. Men fredags hade jag en riktig toppendag! Jag öppnade butiken på morgonen och jobbade till fyra, och direkt efter jobbet mötte jag upp Asmaa och Violina. Vi gick till ett pyttelitet crepesställe (vi fick sitta ute i regnet för att det var fullt, haha) och jag åt en supergode crepe med nutella, banan och jordgubb. Dit ska jag gå igen! När vi hade ätit upp gick Asmaa och jag och shoppade grejer till hennes födelsedagsfest, det blev jättemycket grejer så jag fattar inte hur hon fick med sig alla påsar på bussen sen, haha. Vid sju åkte jag hem till Simon och sov där!

Igår åkte jag, Simon och Simons mamma in till stan och fikade på Babettes där Simons lillasyster praoar. Vi hann åka hem igen innan det var dags för mig att åka tillbaka till jobbet, och då lyckades jag naturligtvis få ett migränanfall och var ungefär en millimeter från att ringa mig sjuk. Men jag visste att ingen skulle kunna täcka mitt pass så jag åkte in ändå, och efter lite tabletter blev det som tur var bättre så jag funkade på jobbet ändå!
 
Idag har jag varit ledig, så jag har sovit jättelänge och mår bättre idag. Jag har ägnat hela dagen åt att läsa och titta på serier, det har varit en fin dag! Jag har inga bilder alls att visa från hela veckan, men jag har fört över massor bilder från min gamla dator till den nya och snubblade över de här bilderna. Jag saknar balen!! Här satt vi i limousinen och var överlyckliga över att dansen var avklarad, haha.

18e oktober 2014

Nu har det gått nästan en hel vecka utan uppdatering igen! Mina dagar bara rullar på, den här veckan jobbar jag sex dagar och har hunnit umgås mycket med Simon. Igår hängde jag hemma hos Jessi ett tag innan jobbet också och vi lagade pannkakor ihop, så mysigt så! För övrigt har jag inte så mycket att säga, jag känner att jag har kommit ur bloggrutinen lite igen och det skyller jag på att det händer så mycket annat kul i livet just nu. Och det känns inte så dumt!
 
Jag hittade massor bilder som jag för övrigt tror att jag aldrig har lagt upp här på bloggen.. Mest för att de är så jäkla fula, haha! Men jag saknar de fina tjejerna på bilderna (plus Violina som stod för fotograferandet) så mycket så jag känner att jag vill få upp dom i alla fall, haha. Bilderna är från vår allra sista friluftsdag i trean, det spöregnade och vi fick massor uppgifter som vi skulle ta kort på. Vi var dom enda treorna som var där, för vi hade inte fattat att det var allmän vetskap i vår nya klass att ingen går på sista friluftsdagen, haha. Kul hade vi i alla fall, bästisar!