Radhuslivets design

Till bloggen Radhuslivet, för 50 kronor!
 
 
Vill du också beställa en bloggdesign? Mejla mig på bunnys.blogg@hotmail.com eller läs mer här!

29e november 2014

Nu har jag precis tittat klart på den här veckans avsnitt av Paradise Hotel! Jag har så mycket för mig om dagarna nu för tiden att jag hamnar efter i mitt serietittande, men det är ju absolut inget jag kan klaga på. I torsdags efter jobbet mötte jag upp Violina och Tsungai, vi tog en standardlunch på McDonald's och gick lite i affärer. Så kul att träffa dom båda! Efter det åkte jag hem till Simon, han var ledig både torsdag och fredag så jag hängde där tills jag började jobba igår.
 
Idag börjar jag jobba vid fem, men jag tänkte åka in en timme tidigare till stan för att gå på BikBoks stora rea! De kör någon Black Friday-grej hela helgen, och eftersom jag missade det igår tänkte jag hinna gå lite idag. Jag älskar ju BikBok, så något fint borde jag kunna hitta!
 

26e november 2014 - Julbak, snedfylla, Mockingjay och födelsedagsmiddag

Åh, jag får lite dåligt samvete när jag går in på bloggen och ser hur många av er som fortfarande kikar in här varje dag. Tack snälla ni! Min bloggsvacka verkar dock hålla i sig stadigt just nu, och jag sitter knappt vid datorn alls. Jag kanske snarare borde satsa på att börja mobilblogga mer? Jag har alltid tänkt att det sänker kvalitén på inläggen, men just nu blir det ju inga inlägg alls så det kanske är bättre haha.
 
Jag var ledig hela den här helgen, och det var superskönt! Jag har inte varit ledig två dagar i rad på flera månader, så det kändes toppen! I fredags var jag hemma hos Thea med Asmaa, Tsungai och Violina, och vi hade en jättemysig kväll. Vi skulle ha julbakat, men vi gjorde cirka tio pepparkakor på färdig deg och sen blev det inte så mycket mer, haha. Men det var superkul att träffa dom! I lördags gick jag och tjejgänget ut ihop med Simon och hans killgäng, och ute på krogen skulle vi möta Asmaa, Tsungai och Violina. Förfesten var toppen men väl ute på krogen gick det bara utför, både Emma och jag mådde skit och jag blev hemskickad vid tolv, haha. Pinsamt värre, och jag tyckte så synd om stackars Simon som fick dra hem mig! "Jag ska aldrig mer dricka alkohol" som dom säger, usch usch. Söndagen spenderade jag hemma hos Simon med bakfyllan från helvetet, usch och fy. På kvällen hade jag, Evve, Helena och Jessi dock bokat biljetter till den tredje Hunger Games-filmen, så jag drog mig in till stan sådär lagom ofräsch och gick på bio, haha. Filmen var toppen, så det var helt klart värt det!
 
Igårkväll var jag medbjuden på Simons bästa kompis Rasmus födelsedagsmiddag, jag blev helt rörd över att jag fick hänga med grabbarna ut på middag, haha. Kvällen blev väldigt bra och vi var på en väldigt mysig restaurang som jag absolut vill gå till igen!
 
Kort och gott, jag har haft många bra dagar sedan jag skrev på bloggen senast. Nu jobbar jag varje dag fram till tisdag nästa vecka, men jag ska försöka klämma in lite kompistid och pojkvänstid både efter och före jobbet så jag ska nog klara den här veckan också.
 
Om ni inte har något bättre för er borde ni absolut gå och se Mockingjay! Filmen var verkligen toppen, och nu kan jag verkligen inte vänta tills den andra delen som är den absolut sista filmen kommer nästa år. Wiho!