31a maj 2014

Hej på er! Igår gjorde jag inte ett dugg: jag sov länge, drack mycket te, hämtade ut hostmedicin och tittade på Hungerspelen. Mer spännande än så blev det inte! Jag mår fortfarande inte bättre, men förhoppningsvis kommer hostmedicinen hjälpa så att jag kan komma iväg till skolan utan problem nästa vecka.
 
Idag ska vi i klassen ha en studentskiva hemma hos Emelie i Rimforsa! Vid halv sex hämtar jag upp de andra nere på resecentrum, och innan dess ska jag ha ätit, fixat iordning mig och handlat mat. Vårat tema är "Jag kom precis från..." ,så man ska alltså vara utklädd till något man precis kom från, haha. Jag har dålig fantasi, så jag ska vara en tomte och precis komma från Nordpolen! Och så ska alla ha med sig en maträtt eller dryck på samma bokstav som ens namn börjar med, så jag ska svänga förbi affären och köpa Fanta.
 
På förmiddagen idag skyndade jag hem till Jessi för att hinna se henne innan hon åkte iväg, idag är det nämligen hennes tur att dansa bal! Eftersom jag ska på studentskivan ikväll kommer jag inte hinna se henne efter balen, så jag passade på att göra det innan. Hon var fin!
 

Smultronstället


Nu har vi precis kommit hem från Söderköping! Jag och hela tjejgänget tryckte alltså ihop oss i en bil och åkte iväg för att äta på Smultronstället. Det var sjukt gott, som vanligt! Jag åt bara kulglass, men Helena beställde den klart roligaste glassen som ni kan se på den sista bilden: "Kvack kvack" hette den och serverades i en skål med ankfötter! Så himla söt, haha.

Nya skor


Jag var osmart och tog kort på dem efter att jag använt dem så därför är dom lite skitiga, haha... Jag är i alla fall jättenöjd med dem, bara 99 kronor på Skopunkten!