31a mars 2014

Glad bild på Asmaa och mig från fredagskvällen!

Hej på er! Idag är det måndag, vilket betyder att jag bara har en enda lektion. Grymt skönt! Så jag fick en lång sovmorgon, och efter skolan satte jag mig och pluggade. Matteprov imorgon, heja mig! Matte brukar vara mitt bästa ämne, men nu läser jag ju matte 3 och jag tycker verkligen att det är sjukt mycket svårare än matte 2, haha. Men det är bara att kämpa på!
 
Jag har också suttit och letat upp massor nummer till olika butiker som jag skulle vilja sommarjobba på, så imorgon tänkte jag sätta mig och ringa runt. Jag har ju fortfarande inget sommarjobb (och ingenstans att jobba i höst heller för den delen) så nu börjar det bli dags att sätta fart på allvar. Jag tycker dock att det är sjukt läskigt att ringa, men hellre det än att vara arbetslös hela sommaren!

30e mars 2014

Hej på er! Jag tar lite paus i mitt serietittande nu och passar på att blogga, hihi. Jag har precis tittat på det senaste avsnittet av Glee och fortsätter nu med Community. Sorgligt nog är jag snart ikapp, så då kommer jag behöva sitta och vänta på att de nya avsnitten ska komma ut! Sånt är alltid lika jobbigt efter att man vant sig vid att det finns oändligt många avsnitt när man börjat titta på en gammal serie.
 
Hur som helst, nog om mitt serietittande. Idag har jag pluggat massor matte eftersom jag har prov på tisdag, och jag vill gärna lyckas bra på det här provet! Och så har jag varit iväg på balträning, som varje söndag. Dock dök inte min kära balpartner upp på träningen eftersom han låg hemma och sov, så jag var ju lagom skitsur, hehe. Som tur är var Jessi där och tittade på träningen, så jag hade i alla fall sällskap av henne!
 
Två bilder från träningen! Jag filmade lite också, så jag ska se om någon film blev tillräckligt bra för att läggas ut här!
 

Kajsas design

Till Kajsa, för 60 kronor!
Designen är av min grunddesign (design 2, 40 kronor) och så valde Kajsa även till en drop-down meny under headern!
 
 
Vill du också beställa en bloggdesign? Mejla mig på bunnys.blogg@hotmail.com eller läs mer här!