Man crush monday


Jag önskar att Leonardo di Caprio hade kunnat få fortsätta vara såhär ung för evigt, för allvarligt talat: en ung Leonardo di Caprio är ju det vackraste man kan tänka sig! Åh, jag smälter lite.
 
Det var så himla kul att få träffa mina fina kompisar ikväll! Mimmi och jag som inte följde med till Aya Napa fick en väldigt lång och detaljerad redogörelse för hela resan, så nu känns det nästan som att vi varit med i alla fall, haha. De verkar haft så galet kul! Vi satt i över tre timmar och bara pratade och åt, så mysigt. Det var välbehövligt!

30e juni 2014

Hej på er! Jag bloggade ju inget mer igår, men släktträffen gick bra (mina småkusiner börjar gilla mig, wiho! Jag som har sämst hand med barn) och direkt efter det åkte vi hem till Helena för att träffas allihopa. Det var åska i luften så alla hade ont i huvudet (så knäppt ju haha) och var sega, så vi låg i princip bara på sängen och snackade skit. Mysigt ändå ju!
 
Idag har jag jour men kommer troligtvis inte jobba något eftersom det är dåligt väder idag också. Så vid fyra kommer jag åka in till stan för att träffa mina finisar från klasen: Mimmi, Asmaa, Vio, Tsungai och Johan! Så kul att alla kunde ses idag, vi hade lite problem att få ihop en dag men idag funkar fint för alla! Jag vill höra allt skvaller från deras vecka i Aya Napa, så spännande! ♥
 
En bild från studenten! Jag har sorgligt nog ingen bild på bara oss sex, det är alltid någon som fattas, haha... Men den här är fin! Casandra, Moa, jag, Mimmi, Asmaa, Johan, Tsungai och Vio.

29e juni 2014

 
Jag hade helt glömt att jag skulle iväg för att fira min kusin idag som har fyllt 20 år! Jag försöker hålla mig undan släktträffar så mycket jag kan för de är inte så värst roliga, men ett 20-årsfirande fick jag tydligen inte missa. Så nu är jag nyduschad och påklädd, för snart ska vi åka iväg!
 
Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa tjejerna! Vi försöker planera ihop en tid med trots att vi har slutat skolan nu känns det som att alla har mindre tid än någonsin, så trist att ge sig ut i arbetslivet ju! Men jag tror att vi ska träffas direkt när Evve och jag är tillbaka från släktträffen, så det ska bli mysigt. Vi har inte setts på jättelänge ju!