Nytt i garderoben


Det här köpte jag igår! Shortsen är reafynd, de svarta fick jag för 99 och de med blått mönster för bara 49. Nöjd tjej! Det var längde sen som jag shoppade så här mycket på en gång, men nu när jag har fått min första lön från Karamello var det ju svårt att låta bli!

31a juli 2014

Hej hej! Idag har jag jour, men det har varit väldigt lugnt på jobbet de senaste dagarna så troligtvis blir jag inte inringd. Det passar mig bra, för ikväll har vi planerat att åka och bada! Det ska bli jättemysigt, det blir jag och tjejerna och sen Simon och hans kompisar.
 
I måndags var jag ledig, så då hade Evve och jag en riktig systerdag! Vi åkte till Bestorp och badade, och på kvällen handlade vi mat och grillade. Sen sov jag över i hennes lägenhet, och i tisdags åkte vi och badade igen innan jag skulle jobba. Hur mysigt som helst! Igår träffade jag Simon och gick sedan på en shoppingrunda med Evve innan jobbet. Jag hittade massor fint, jag ska se till att ta kort på det!
 
Lite bilder från min och Evves grillkväll:
 
Evve gjorde fyllda svampar som vi grillade! Jag tycker att det ser så sjukt gott ut, men jag tycker tyvärr inte alls att det smakar gott, haha.
 
Evve fyndade en tavla som hon spikade upp på väggen i lägenheten, händig kvinna!
 
Om nom nom

27e juli 2014

 
Igår blev det en krogrunda, den första sen studenten! Det var jag, Emma, Evve och Helena som var ute och det blev en bra kväll, det var mycket folk ute (men ovanligt lite för att vara en lönehelg) och vi träffade flera som vi kände. Innan krogen var vi här hemma och åt mat och förade, supermysigt!
 
Idag jobbar jag kväll, så om ungefär två timmar ska jag åka in till jobbet. Jag gillar att jobba kväll, jag tycker det är lite mysigt, men det är segt att komma hem så sent. Idag gör det dock inte så mycket, för jag är ledig imorgon så då har jag ingen speciell tid att gå upp till!