99 kronor


BikBok har satt ihop en kollektion med kläder för bara 99 kronor! Ni kan se hela kollektionen här, och på collaget ovan har jag satt ihop mina favoriter från kollektionen. Alltså, kläder för 99 kronor är ju sjukt billigt! Och dåligt för mig att jag hittade allt det här just nu när jag verkligen behöver spara pengar och helst inte ska köpa någonting alls, haha... Så ja, jag får väl hålla mig borta från affärerna, men ni läsare som är sugna på nya och billiga kläder kan ju traska iväg till BikBok (oj vad reklamigt av mig, men det är ju faktiskt den bästa affären, hihi).
 
Men ärligt talat, jeans för 99 kronor är ju inte ofta man stöter på. Så jag ska nog gå till BikBok och prova de båda paren på bilden, bara för att se om de passar! Och linnet nere till vänster var ju riktigt snyggt också... Men som sagt, jag behöver faktiskt spara pengar och bli av med mitt shoppingberoende, haha! Men det är ju kul att shoppa!

Ny omgång av Veckans Blogg

 
Jag glömde starta igång en ny omgång av Veckans Blogg igår (som jag ju gör varje torsdag), men vi kör igång idag istället! Skriv "Jag är med" eller liknande i en kommentar för att delta, så presenterar jag två vinnare på söndag som vanligt ♥

31a januari 2014

Hej hopp! Ikväll skulle jag egentligen ha bowlat med några kompisar, men alla kunde inte så vi får ta det någon annan dag. Egentligen var det lika bra, för den här helgen vill jag bara ta det lugnt! Jag har ju festat sjukt mycket på senaste tiden, vilket inte alls är likt mig, haha. Förra helgen skulle jag bara ha varit hemma och tagit det lugnt eftersom jag har gått ut på krogen så mycket, men då blev det en spontan hemmafest istället. Men den här helgen ska jag ta det lugnt! Käka ostbollar och titta på serier, hihi ♥ Det blir fint!
 
Idag har jag varit på vårdcentralen för att kolla upp varför jag har varit sjuk så himla länge, men de hittade inget speciellt så jag fick bara några tabletter utskrivna. Och förhoppningsvis kommer jag äntligen bli frisk nu! Sen rullade bara skoldagen på som vanligt, och när jag kom hem satt jag i över en timme och letade efter en studentklänning, haha. Men det lutar faktiskt åt klänningen med rosetten som jag skrev om för några dagar sedan, jag gillar den!
 
Dagens egopics!