Min balklänning!


Här är lite bättre bilder på balklänningen, ihop med underkjolen, handskarna och väskan. Såhär kommer jag alltså se ut på balen! Plus fint hår, smink och smycken då, hehe. Och snörnigen på ryggen blev lite knölig och så ska det såklart inte vara (vi måste bara lära oss hur man gör, hehe) och det ska inte vara någon rosett med snörena heller, utan de ska vara på insidan av klänningen. Vi får väl googla på hur man snörar upp en klänning!
 
Tyvärr kommer det inte bli några fler bilder på klänningen nu, för nu har jag packat in den i påsar och hängt undan den tills det är dags att ta på den igen. Helst hade jag ju velat ta kort på den ute i dagsljus, men de här bilderna får duga! Jag är hur som helst så sjukt nöjd, och jag är jättenöjd med Tidebuy som jag beställde ifrån. Det har skrivits väldigt mycket skit om det företaget men för mig blev ju alla grejerna jättebra, så jag ska skriva ett längre inlägg om just dem någon gång!

Ny omgång av Veckans Blogg

 
Det är torsdag idag, vilket betyder en ny omgång av Veckans Blogg! Skriv "Jag är med" eller liknande i en kommentar för att delta, så presenterar jag två vinnare på söndag! ♥

27e februari 2014 - Balklänningen har kommit!

Hej på er! Idag har varit en väldigt lång dag, jag började vid halv tio och slutade vid fem och hade massor av sega lektioner. Inte så kul! Men det hjälper något otroligt mycket att ha mina sneda vänner i skolan, de gör det värt att gå dit, haha.
 
Och nu kan jag inte hålla mig längre, jag måste ju berätta att min balklänning har kommit!! Wohoo! Jag är så sjukt glad, äntligen är den här! Och den är helt perfekt. Det jag var mest orolig över var färgen, för det fanns inte direkt några bilder av den på hemsidan och jag var rädd att den skulle vara för grå/blå i färgen. Men det är en jättefin ljusgrön färg, den är verkligen perfekt! Jag är så himla glad, haha. Jag ska ta bättre bilder när jag har underkjolen på också, det har jag inte testat än. Så länge får de här bilderna räcka!