24e december 2014 - God Jul!


Såhär har jag sett ut idag på julafton! Samma linne som förra året, men jag kände att det här var den bästa juloutfiten jag haft så den var värd att köra i repris, haha. Min julafton har varit väldigt mysig! På morgonen hade vi i familjen paketöppning här hemma, och vid lunch åkte vi hem till min moster och firade jul med släkten där. Där blev det julbord, Kalle Anka och julklappsutdelning! Jag har fått så fina saker i år och jag är så glad över alla grejer, jag ska försöka visa er lite senare.
 
Mamma och jag lämnade julfirandet vid halv fem och åkte hem för att ha ett litet lugnt julmys här hemma. Det blev te, pepparkakor och godis framför den sista Harry Potter-filmen, så mysigt! Jag kände att det var väldigt skönt att ha mer julfirande här hemma än med släkten i år, så det här har varit en superbra julafton. Nu ska jag krypa ner i sängen, det blir en tidig kväll det här. Jag är supertrött så det ska bli himla skönt!

23e december 2014


Inom mammas krets av hundälskande människor är det tradition att göra julkort med bilder på sina hundar, så det här är årets julkort på våra hundar som jag fixat åt mamma! Snuttisar.
 
Imorgon är det julafton, och min första lediga dag på sju dagar! Jag har jobbat så galet mycket på senaste tiden, och det känns verkligen i kroppen. Jag ska jobba juldagen och annandagen också, men sen är jag ledig i två dagar så då hinner jag förhoppningsvis vila ut! Igår efter jobbet firade jag som sagt minijul med Simon och hans mamma och syster, hur mysigt som helst. De hade lagat massor julmat, vi hade julklappsutdelning och glöggmys, och sent på kvällen åkte vi hem till hans pappa och sov där eftersom de skulle gå upp mitt i natten för att åka till flygplatsen. Men då kunde jag sova kvar och sen åka direkt till jobbet därifrån idag!
 
I år har jag tyvärr inte så mycket julstämning alls, dels för att det inte är någon snö, dels för att det känns som att allt som har med julen att göra förstörs när man jobbar i butik under julstressen (tyvärr, haha) och dels för att jag är helt slutkörd efter alla långa och intensiva juldagar. Men imorgon ska vi ha lite julmys här hemma innan vi träffar släkten och vi ska åka hem ganska tidigt på kvällen igen, så förhoppningsvis kommer julen bli väldigt lugn. Det behöver jag i år!

Julfest med jobbet

Förra veckan hade vi julfest med jobbet, så jag tänkte skriva lite om den! Det var en fest för alla som jobbar på Karamello, så alla i butiken, på lagret och på kontoret var bjudna. Vi var på lagret där de hade dukat upp jättefint med lampor, långbord och en brasa på projektor, haha. Vi åt julmat, körde ett Karamelloquiz där vi fick testa hur mycket vi kunde om företaget och spelade julklappsleken!
 
På kvällen åkte vi in till stan (med limousin, haha. Chefen snålar verkligen inte!) och jag tog sista bussen hem medans de som fortfarande var kvar gick ut till Harrys. Det var en jätterolig kväll! Jag hade dock jobbat hela dagen så jag var lite trött under kvällen, men det var himla kul ändå. Det här fick jag med mig hem från julklappsleken!
 
En stor temugg (som jag köpt själv, hehe)
 
Ett doftljus (som luktade typ yoghurt men skulle vara jordgubb)
 
En apelsinpress
 
 Och tre ljuslyktor!