30e augusti 2014

I torsdags var jag ledig, och då åkte jag och Simon hem till hans pappa så att jag fick träffa honom för första gången! Och på kvällen tittade vi på Star Wars, jag har aldrig sett någon av filmerna förut men det är tydligen ett måste så nu ska vi gå igenom alla filmerna. Spontant känner jag att det inte är min grej, men något bra måste det ju vara med dem med tanke på vilken nörd Simon är!
 
Igår och idag har jag jobbat, och imorgon är jag ledig igen. Så skönt! Och idag jobbade jag dagspasset så jag slutade redan vid fyra, så nu har jag hela kvällen att ägna åt serier och chipsätande. Kan det bli så mycket bättre? Svar nej.
 
För att få in lite bilder i det här inlägget: tidigare i veckan tog jag några nya bilder på smådjuren! Lite charmiga är dom allt.
 

26e augusti 2014


Idag har Helena och jag varit ute på äventyr i naturreservatet! Hon är lika mycket naturnörd som mig, så vi traskade runt där inne, hittade källorna, såg massor grodor och en pytteliten mus. En mysig promenad helt enkelt! Idag jobbar jag kväll, så jag ska snart börja göra mig iordning, äta lite och sen ta bussen in till stan. Jag har inte så mycket mer än så att säga, men jag tänkte att en kort och ointressant uppdatering är bättre än inget, haha.

25e augusti 2014

Mina senaste dagar har varit så himla bra! I fredags lunchade jag med Mimmi och Asmaa, och det var verkligen så himla kul att träffa dem igen. Vid tre började jag jobba och gjorde mitt värsta arbetspass någonsin, haha. Det var stadsfest i stan så det var helt galet mycket folk, och vi kunde inte stänga butiken förrän 40 minuter senare än normal tid så vi var klara vid halv tolv. Usch, det var verkligen inte kul! Trots det gick jag ändå ut direkt efter jobbet ihop med tjejerna och Simon, och det blev en himla bra kväll. Det var massor som vi kände som var ute, superkul! Så det vägde helt klart upp arbetspasset.
 
På lördagen tog Simon och jag en riktigt lång sovmorgon innan det var dags för mig att åka till jobbet. Som tur var var det inte alls lika mycket folk på lördagen trots att det var stadsfest då med, så det var mycket lugnare och vi var klara vid elva. Då åkte jag direkt hem till Simon, för vi båda var lediga igår så då kunde vi spendera hela dagen ihop! Och idag har jag jobbat dagspasset (12-17), vilket är himla skönt för då får man både sovmorgon och kommer hem tidigt.
 
Resten av kvällen tänker jag ägna åt serier och att käka glass. Vi har fortfarande kvar av all Ben & Jerry's-glass som jag släpade med mig från jobbet, men det har ju definitivt sjunkit i lådorna!