30e april 2014 - ValborgDet är valborg och jag har min nya långklänning med slits. So fancy! Kvällen firar jag med tjejerna och lite annat trevligt folk hemma hos Jessi. Ni får ha en jättebra kväll så hörs vi imorgon! ♥

29e april 2014


Hej på er! Alltså, den här veckan är ju så underbar. Igår hade jag studiedag vilket gör att den här dagen har varit som en måndag för mig, men imorgon är det ju typ redan fredag eftersom vi är lediga både torsdag och fredag. Grymt skönt, alla skolveckor borde bara vara på två dagar!!
 
Dagen har också varit himla bra, Evve kom till min skola och åt lunch med mig och sen gick vi en sväng på stan. Jag köpte en långklänning och ett linne, jag ska se till att ta kort på dem för att visa er. Jag är jättenöjd med båda två, nu var det riktigt länge sedan jag köpte kläder! Resten av dagen har jag bara pluggat, och nu är jag äntligen klar med presentationen som jag ska hålla på svenskan imorgon. Det känns skönt, och det kommer kännas ännu bättre imorgon när jag har gjort den, hehe. Jag hatar verkligen muntliga presentationer, men det är ju mitt sista nationella prov i svenska någonsin så det känns ju skönt i alla fall!

28e april 2014 - Ute med båten!


Idag fick Evve den superbra idén att vi skulle ge oss ut på sjön, så vi packade in hundarna i bilen och åkte ut till båten! (Jag har haft studiedag idag, grymt skönt!) Vi har ju en liten plåtbåt (aka konservburken) med en liten motor som är precis lagom att åka runt mellan öarna på sjön med. Idag fick vi dock inte igång motorn så vi fick ro, haha. Men det är ju bra träning det med! Vi orkade inte ro ut till öarna så vi nöjde oss med en stenudde som ändå passade perfekt. Så där har vi varit hela dagen! Det blev inget bad dock, det var iskallt i vattnet, haha. Men hundarna badade såklart!
 
Ikväll har jag panikpluggat, jag har en engelskarapport som ska vara inne idag som jag har skrivit på och så har jag börjat skriva lite till det nationella provet i svenska som jag har på onsdag. Då är det dags för den muntliga delen, så jag ska hålla en presentation om dyslexi. Det blir nog bra det här, men jag får skriva klart så gott som allt imorgon, hehe. Nåja, det är det värt för det var mycket roligare att spendera dagen ute på sjön än hemma vid datorn!