Ny omgång av Veckans Blogg


Oops, jag höll ju på att glömma bort att starta igång en ny omgång av Veckans Blogg! Så det gör jag nu. Skriv bara "Jag är med" eller liknande i en kommentar för att delta, så presenterar jag två vinnare på söndag!

Från Ullared

Chokladtomtar ♥ 10 respektive 5 kronor styck, jag kunde inte låta bli!

 
Det här köpte jag på Ullared igår! Plus lite andra småsaker som jag inte tyckte var värda att ta kort på, som typ tandborste, deos, underkläder osv. Sånt där nödvändigt som är superbra att köpa på Ullared eftersom det är så billigt!
 
Jag är i alla fall jättenöjd med allt jag köpte, och för en gångs skull lyckades jag hålla mig till min budget. Allt gick på ungefär 500 kronor, vilket är riktigt billigt för att vara mig när jag shoppar på Ullared! Och jag känner inte att jag köpte något onödigt alls, så jag är jättenöjd. En bra shoppingdag helt enkelt! ♥

Dagen



Idag har jag min nya pandatröja på mig! Den är supermysig ♥ Jag hade ju egentligen inga planer för dagen, men Evve behövde en ny vinterjacka så vi åkte ut till Ikano och letade efter en! Och innan det var vi ute på långpromenad, så ja, det är det jag har gjort idag!

Ikväll ska jag inte göra något speciellt, jag ska bara sitta inne och mysa. Fixa med en designbeställning, packa upp sakerna från igår och lite sådär! Inte jättespännande alltså, hehe. Men riktigt skönt!