Nu är juldesignen uppe!


Imorgon är det ju den första december, så nu har jag precis lagt in årets juldesign så att den ska vara uppe precis lagom till december! Vad tycker ni om den? Jag brukar egentligen vara emot riktigt juliga designer (jag brukar gilla lite enklare med juliga detaljer istället) men i år körde jag all in, haha.
 
Och imorgon börjar ju min julkalender på bloggen också! Jag kommer lägga upp en ny lucka varje dag under hela december, klockan 12.00! Så det är bara att hålla utkik på bloggen klockan tolv imorgon, så kommer den första luckan dyka upp! ♥

Vinterljus

Ikväll har jag varit ute med mina fina tjejer! Vi gick vinterljus, men vi blev lite besvikna. Jag tyckte att själva grejerna var fina, men det var ganska rörigt och vi fattade inte riktigt vart vi skulle gå, haha. Men det var mysigt! När vi hade gått vinterljus gick vi till McDonalds och satt där resten av kvällen. Våra äventyrskvällar slutar alltid där, haha!
 
Lite bilder från vinterljus! Min mobilkamera är verkligen inte bra i mörker så ja, bilderna är väl lite sådär, haha.
 
Det här var som en stor bur med ljus som ändrade färg! I "buren" fanns hösäckar att sitta på så där satt vi och chillade ett tag, hihi. Mys mys!
 
Ett träd med petflaskor fyllda mes ljusslingor. Riktigt fint!
 
Det här var typ ett disco, haha. Det ändrade färg och var fint, men det var inte direkt någon dansmusik!
 
En bil i ett träd!

Imorgon börjar julkalendern!

 
Imorgon kommer jag skippa min sovmorgon och gå upp typ halv nio, för att titta på det första avsnittet av årets julkalender som börjar 08.45 på ettan! Japp, jag tittar fortfarande på julkalendern, hihi. Det är ju så mysigt! Dock tycker jag att årets julkalender, Barna Hedenhös uppfinner julen, verkar ganska dålig, och i såna fall kommer jag inte följa den hela december. Men förhoppningsvis är den bättre än vad den verkar!

De två senaste julkalendrarna tycker jag har varit riktigt bra! Förra året var det ju Mysteriet på Greveholm: Grevens återkomst och året innan var det Tjuvarnas jul, och jag älskade båda två. Jag missade inte ett enda avsnitt! ♥