31a maj 2013

Hej sötisar! Jag har precis fixat mig klart, och om en kvart ska jag gå till bussen. Ikväll ska jag ju träffa massor folk för en grillkväll! Jag och tjejerna åker först in till stan och handlar mat, och sen går vi till Trädgårdsföreningen där vi träffar alla andra. Det blir en bra kväll!
 
Ni som följer mig på instagram har säkert sett att jag har varit "utflykt" med klassen idag, vi åkte runt till massor ställen och blev mer allmänbildade typ, haha. Och på ett ställe mötte vi hästar, så mysigt! Efter 11 år med hästar slutade jag ju med hästar helt förra året, och jag saknar det faktiskt. Så det var riktigt mysigt att få klappa på en häst igen!
 

Myspys

 
Så här mysigt klädd har jag varit idag! Det ösregnade i morse så jag var tvungen att ta en tröja med luva, så det blev den här. Mitt hår blir helt omöjligt när det är blött ute, speciellt när det är nytvättat, men jag stoppade in det innanför luvan och då höll det sig rätt så bra fram till skolan, haha. Ja, nu vet ni allt om mina hårbekymmer!
 
Imorgon ska klassen som sagt på utflykt, och vår lärare föreslog att vi skulle ta med matsäck, haha. Jag och en klasskompis funderade på om vi skulle gå all in och köra på en riktig lågstadiestil, ni vet när man alltid hade med sig matsäck på utflykter med mackor, festis och allt? Haha. Får se hur det blir med det, jag har inte haft matsäck med mig på 100 år...

Nätkärlek

 
Har ni hört om den nya hashtagen som har börjat dyka upp? #skickavidarenätkärlek, det går ut på att man ska vara snäll mot varandra på nätet och sprida kärlek istället för hat. Så fin idé! Men jag tycker egentligen inte att det ska behövas en hashtag för att man ska kunna sprida nätkärlek, det ska snarare vara en självklarhet...
 
Jag har aldrig haft något problem med elaka kommentarer på min blogg, jag har så fina läsare som alltid kommenterar massor fina och peppande saker! ♥ Men jag ser ju på andras bloggar att folk inte alltid är lika snälla, för ett tag sedan skrev jag ju om ask.fm som jag tycker är värsta mobbningssidan. Usch! Så fort folk tror att de kan vara anonyma tror de att de kan kommentera vad som helst, och tänker inte på hur det det drabbar andra. Inte okej!
 
Ja, det jag egentligen ville ha sagt är väl att var snälla mot varandra, det är mycket roligare för alla! Och tack till Ida som skickade nätkärlek, back to you!