Victoria's Secret

 
Jag vågade mig faktiskt in på Victoria's Secrets hemsida idag och spanade in lite bikinis! Priserna har jag dock inte vågat titta på, såna här bikinis kan jag bara drömma om, haha. Här ovan har jag plockat ihop fyra favoriter!
 
Dock är det väldigt många bikinis som jag aldrig skulle sätta på mig, typ de som de skriver ska förstora kupan med två storlekar. Hur bekvämt kan det vara? Visst att VS fokuserar mycket på att sitta snyggt, men det ska ju faktiskt vara en bikini och inte en super-push-up-bh, haha. Jag tycker bättre om bikinis som är helt utan bygel!

Vinnarna av Veckans Blogg!

 
Den första vinnaren av veckans blogg blev Bianca! Bianca är 12 år och på fritiden umgås hon med sina vänner, shoppar och bloggar såklart! På bloggen lägger hon upp både bilder, text och videor.
 
 
Den andra vinnaren blev Filippa! Filippa har både katter, en hund och en kanin, och så rider hon. Så på bloggen skriver hon mycket om sina djur och lägger upp beskrivningar och bilder på övningar som hon har gjort under sina ridlektioner!
 
 
Och den tredje vinnaren blev bloggen Awesome4, som drivs av bästisarna Jennifer, Aya, Andjela och Bojana! Alla fyra bor i Göteborg och går i 7:an. De bloggade tidigare på enskilda bloggar, men driver alltså nu en blogg tillsammans!
 
Kom ihåg att det kommer upp en ny omgång varje torsdag, och varje söndag presenteras de nya vinnarna! Så på torsdag har ni chansen att vinna igen!

Bushundar

 
Idag har jag motionerat riktigt duktigt! Vid två träffade jag Jessi och Emma för ännu en promenad med hundarna, och jag var inte hemma igen förrän vid halv fem. Det blev en ordentlig sväng helt enkelt! Det var ju så himla skönt i solen, hihi. Och så stannade vi till hemma hos Emma och satt i solen på hennes altan, inte så dumt!
 
Hundarna var överlyckliga och sprang runt på Emmas gård, lekte med pinnar och var iväg på egna äventyr. Så skönt! Vi har en ganska stor trädgård här hemma, men den är ju ingenting jämfört med att kunna springa runt hos Emma! Så idag har jag verkligen skött min plikt som lillmatte och tagit bra hand om mina pälsbollar!