En fråga

Har en snabb fråga till dig. Vad använder du för stilmall till dina designer? Kram :)
 
Den här frågan får jag ganska ofta, så jag tar upp den på bloggen! I grund och botten använder jag "Author", men sen gör jag ju om stilmallen väldigt mycket till mina designer, lägger till egna rader och sådär. Men jag tycker att Author är den enklaste och renaste stilmallen, så den är smidig att använda!
 
Annars tipsar jag er om att använda min Blogresponse när ni bara har några snabba frågor! Är det långa och komplicerade frågor som ni vill att jag svarar på i ett helt inlägg kan ni ju ställa dem i bloggen, men annars är det himla smidigt att använda Blogresponse (som är en frågesida, prova!). Ni hittar länken i min meny.
 

Vinnarna av Veckans Blogg!


Den första vinnaren blev en blogg som drivs av Kajsa och Tuva! Kajsa och Tuva är syskon och de har varsina hästar, Niara och Lady Marmelade. Båda två tävlar i hoppning, och deras blogg handlar alltså väldigt mycket om hästar och deras vardag!
 

Den andra vinnaren blev Lidya! Lidya bor strax utanför Göteborg och hon fyller 13 år om ungefär två veckor. Hennes intressen är mode, smink och att fota, och bloggen handlar mest om hennes vardag där hon gillar att träffa kompisar, gå på gymnastik, spela handboll och shoppa.
 

Och den tredje vinnaren blev Sara! Sara reser väldigt mycket, och i menyn på hennes blogg kan ni se en lång lista med nedräkningar till massor av hennes kommande resmål. Bloggen handlar mest om Saras vardag och hennes resor!

30e juni 2013Idag har varit en ganska tråkig dag, ingen har velat eller kunnat ses. Trist! Så jag har spenderat hela dagen ute i solen och läst, forever alone, haha. Vilket betyder att jag har läst nästan för mycket, jag har hunnit läsa ut boken som jag började på igår och hunnit börja på bok nummer två i serien. Jag måste ju åka in och låna nya böcker snart, haha. Om det är dåligt väder imorgon kan jag ta det då, annars åker jag nog och badar istället!