Frågestund!


Jag kommer ju att spendera hela den här dagen på Liseberg, vilket betyder att jag inte kommer ha tid att uppdatera bloggen! Kanske några mobilinlägg, men troligtvis inte. Så nu startar jag en frågestund! Det var länge sen sist, och nu har ni ju hela dagen på er att klura ut frågor som jag kan svara på imorgon. Bra va?
 
Så ställ frågor om vad som helst! Mig, bloggen, design, Gimp, livet... Allt, haha. Så ska jag svara så gott jag kan!

Hjälpa till att lägga in headers

Fanny-Filippa-Clara: Skulle vara sjukt snällt om du kunde hjälpa oss att koda in en header åt oss.Vi har redan gjort den.Men vi kan inte koda in den:( !Det funkade inte för oss..
 
Hanna: Heej jag har gjort en egen header men när jag ska lägga in den går det inte kan du hjälpa mig att bara lägga in den?? Kostar om du bara ska lägga in den?
 
Hej hej! Tyvärr gör jag ingen gratis kodning alls längre, inte ens småsaker för det blir svårt att dra en gräns vid vad som är lite hjälp och vad som är mycket hjälp. Allt blir ju ändå jobb för mig, haha :) Så jag kan antingen hjälpa till att lägga in headers mot betalning, hur mycket det blir beror på hur krånglig designmallen är men det blir absolut inte över 50 kronor, men om man inte vil betala rekommenderar jag Designadinblogg.se som jag själv tycker är en väldigt bra sida när man vill börja koda! Den har jag använt själv och tycker den är toppen.

Middag på Steve's

Nu har jag precis kommit ut efter en lååång dusch! Riktigt skönt, och jag har tvättat håret inför imorgon. Nice! Vi kom hem för ungefär en timme sedan, efter en mysig middag på Steve's och så tog vi en sväng till Maxi för att köpa lunch som vi kan ha med oss på bussen imorgon. Vi ska trots allt sitta där i fyra timmar, och vi vill inte behöva gå och äta lunch det första vi gör när vi kommer fram till Liseberg!
 
Jag har bara ätit på Steve's en gång tidigare, och det var faktiskt för exakt tre månader sedan! Då firade vi att Evve och Helena kommit hem från Irland (och nu är det typ två veckor sen de kom hem från Ungern, haha) och då fick alla tjejerna varsitt sånt här armband i present av Evve och Helena från Irland! Så himla sött, jag använder det jätteofta ♥