One last time, I could have sworn I heard you say, that you are mine

Spikes
 

28e februari 2013 - Frida gästbloggar

 
Hej alla läsare på Bunnys blogg!
 
Jag heter Frida och är 13 år gammal, född 1999. När jag inte är i skolan eller pluggar så umgås jag mycket med kompisar, som är en stor del i mitt liv. Sen gillar jag även att shoppa, fika, träna osv. Dessutom så rider jag en irländsk D-ponny valack som heter Dollar. Dollar är en ponny som är 18 år och som i stort sätt hela sitt liv gått nybörjarlektioner på ridskolan. Jag har ända sedan oktober/november tränat honom och utvecklat honom till lite mer än en nybörjarponny. Vi har inte kommit jättelångt än, men vi har kommit en bit på vägen!
 
 
Jag har även en blogg som jag bloggar på flera gånger per dag. Där får ni lära känna mig och följa mitt liv, samt läsa mycket om mode, collage, åsikter, träning, tips, skönhet osv. En tjejblogg helt enkelt! Om du inte gillar hästar så kan du ändå klicka in på min blogg, för jag skriver faktiskt inte så mycket om hästar utan min blogg är med en tjejblogg. Om du tycker att min blogg verkar intressant så tycker jag att du ska klicka dig in på den: http://fridaannas.blogg.se/. Och gissa vem som har gjort min design? ;)
 
Innan jag börjar skriva om ett speciellt ämne i detta inlägget så tänkte jag ge lite creed till Bunny (eller Felicia som jag nu har fått reda på att du heter, hihi!). Din blogg är superbra och du skriver alltid så välskrivna och personliga inlägg. Man blir helt enkelt glad av att klicka in på din blogg! Du gör ett toppenjobb med den. Fortsätt som du gör så kommer det gå jättebra!
 
Nu tänkte jag skriva lite om att vara stark och trygg i sig själv, kanske några av er läsare blir lite peppade eller sådär. Jag tycker att det är otroligt viktigt att stå upp sig själv. Man ska liksom inte låta någon säga något taskigt till en utan att sätta ner foten och tala om att det inte är okej att göra så. Jag kommer aldrig sluta stå upp för rätt och fel. Men det krävs att man ska vara trygg i sig själv, för det är inte det lättaste att våga säga ifrån alla gånger. När ingen annan vågar säga ifrån, så är det lätt att man själv heller inte vågar det. Men för att våga så måste man vara stark och trygg i sig själv. Detta är något som är väldigt viktigt för mig, för jag mår så otroligt dåligt av att se någon bli mobbad eller liknande, och ingen för något åt det. Usch!
 
Hehe ja, det var lite om mig och mitt liv och även lite åsikter! Jag hoppas ni tyckte om inlägget! :)
 
 
/ Frida Grimhage
http://fridaannas.blogg.se

Skönhetstips

 
Använd hårinpackning en gång i veckan. Det måste inte vara en superdyr, jag använde en rosa som jag köpte på Ullared för 15 kronor som funkade utmärkt! Låt hårinpackningen sitta i så länge som möjligt, gärna flera timmar. Det är toppen för håret!
 
Smörj alltid in benen med body lotion efter att du har rakat dem, annars blir de lätt torra och kliar. Dessutom blir de ju ännu lenare och mjukare av body lotion! Och just det, du måste absolut inte använda dyr rakkräm eller raktvål när du rakar dig, vanlig duschtvål funkar fint!
 
Peela ansiktet direkt om huden börjar bli så torr att du fjällar, huden blir mycket finare på ett kick! Använd gärna den här scruben, billig och superenkel.
 
Ha alltid en pincett liggande bredvid spegeln där du sminkar dig/fixar dig på morgonen, på så sätt kan du snabbt noppa till ögonbrynen om något litet hårstrå ser fel ut!
 
Om du har problem med torra läppar (som jag), smörj in dem med idominsalva på kvällen och låt det verka under natten. En riktig dunderkur för läpparna, jag gör det varje kväll! Och på morgonen tar du på lite vanlig läppsyl, så är de fina hela dagen.