NyårsaftonSåhär ser jag ut ikväll! Jag kommer troligtvis inte blogga något mer under kvällen nu, och ni är troligtvis inte heller inne och läser. Så jag önskar er ett Gott Nytt År och så hörs vi imorgon igen! ♥

Ny design!


Nu har jag satt in bloggens nya design! Den är inte 100% klar, men jag var så trött på juldesignen att jag inte orkar vänta, haha. Det som ska fixas är vissa bilder i menyn och på kommentarssidan som av någon anledning inte syns, och sen är det lite småfix som jag inte tror kommer märkas av. Men det kommer jag fixa imorgon/på torsdag!
 
Efter att ha haft en så himla pillrig juldesign tyckte jag att det var skönt med stilren och enkel design igen. Och så har jag ju bildspelet i headern som piggar upp ändå, så den inte blir för tråkig! Vad tycker ni om den nya designen?

31a december 2013

Gott Nytt År! Just nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka, och sen ska jag klä på mig och börja sminka mig. Vid fem kommer det hit massor folk på middag, däribland mina tre bästa kompisar! Vi äter först middag här hemma, och sen drar vi hem till Jessi där vi har en liten nyårsfest. Sen efter tolvslaget har vi planer på att dra ut! Lite så kommer min nyårsafton se ut ♥
 
Jag mår tyvärr inget vidare idag, jag hostar och är hur seg som helst. Inte precis vad man önskar inför en sån här dag! Men jag ska proppa i mig tabletter och göra det bästa av situationen ändå, haha. Jag är trots allt inte den enda som är sjuk, både Emma och Evve är också sjuka. Det blir ju en fin nyårsafton det här, haha! Men förhoppningsvis kommer vi alla piggna till ikväll när det händer så mycket roligt.
 
En bild från nyår förra året på Emma, mig, Helena och Evve!