30e april 2013

Hej på er! Idag har jag haft studiedag, så himla skönt! Jag skulle egentligen ha pluggat hela dagen, men jag åkte ner till stan istället. Ikväll ska jag nämligen ut och äta med mina kompisar, och jag har absolut inget kul att ha på mig! Allt känns så gammalt, haha.
 
Tyvärr hittade jag inget, så jag tar mitt spetslinne ikväll! Det är himla fint, men jag har använt det ganska mycket, haha. Nåja, det funkar! Nu ska jag ut och springa med hundarna, jag får se hur bra det går... Det blåser nämligen storm idag igen, men jag ska försöka undvika att få en gren i huvudet!
 

29e april 2013Just nu sitter jag på ett fik och äter kvällsmat med mina fina vänner! Helena och Evve kom hem från Irland igår, så nu träffas hela gänget för första gången på en månad! Så himla kul, det känns bra att vara hela gänget med fem pers som vanligt igen!

Det fina armbandet på bilden fick jag förresten från Evve och Helena nu! Alla i gänget fick varsitt så nu matchar vi, hihi. Men nu ska jag sluta vara osocial och fortsätta prata med mina kompisar istället! ♥

Thomas Sabo

 
Jag älskar berlockarmband, jag tycker det är så gulligt! Och varje berlockarmband blir ju så himla personligt med tanke på vilka berlocker man hänger på det. Berlocker går att köpa lite överallt, men själv tycker jag att Thomas Sabo gör de finaste! Som ni kanske vet har jag själv ett berlockarmband (mitt favoritsmycke, hihi) men bara en av berlockerna är en Thomas Sabo eftersom de är så himla dyra. Synd, för de är ju sjukt snygga!
 
Här ovan har jag satt ihop ett litet collage med några berlocker som jag mer än gärna skulle vilja ha, hihi. Alla är alltså från Thomas Sabo!