Sista september

 
Nu hoppar jag i säng och läser mina fina böcker! Jag är helt fast, haha. Imorgon är det skola igen, och förste oktober! Jag tror det blir en bra månad, med halloween, höstlov och säsongsstart av Vampire Diaries. ♥
 
Vi hörs imorgon igen!

Vinnaren av veckans blogg!

 
Vinnaren av Veckans Blogg blir Sofie! Jag fastnade först och främst för hennes sockersöta design med alla cupcaksen, hihi. Sofie skriver om sin vardag och lägger upp massor av mumsiga bilder på saker hon har bakat!
 
Och så vill jag uppmärksamma en annan tjej, Julia, som skrev ett jättesött inlägg om min blogg när hon var med i tävlingen! Även om hon inte vann Veckans Blogg vill jag ge henne lite uppmärksamhet för att hon skrev så himla fint. Jag blir alltid lika glad, tack så hemskt mycket!
 

Springtur i höstvädret!

Det visade sig att jag inte hade supermycket plugg idag, så jag gav mig ut med hundarna och sprang femman! Jätteskönt, något som är bra med hösten är att luften blir så sval och fräsch. Jättebra springväder! Jag har även hunnit med att måla mina naglar, bilder från ni nog imorgon! Det är för mörkt nu, haha.
 
Jag hittade förresten en bild från utbytesveckan! Bilden är från när vi var i Stockholm och besökte systerskolan. Närmast kameran sitter Felipe, en av de sötaste spanjorerna! ♥