Disneykväll!

 
Japp, vi har laddat upp med massor av gamla VHSer, och om cirka 20 minuter bär det av hem till Helena! Vi har ju en del filmer att gå igenom, så det är bäst att starta maratonet tidigt, hihi. Ses imorgon!
 
Bloggaren som jag skrev om i inlägget under har förresten bett om ursäkt och tagit bort sina inlägg, så nu är jag glad igen! Det är skönt när folk verkligen vill bättra sig, hiss till det!

Så sjukt arg - jag har hittat en copycat!!

Åh fy vad arg jag är just nu! Jag har precis upptäckt att en bloggare har suttit och kopierat mig. Alltså heregud, sånt gör mig så sjukt förbannad! Mitt inlägg om ljusslingor har hon snott rakt av, hon har bara bytt plats på två bilder. Att hon inte skäms?
 
Och mitt inlägg med villkoren och infon om gratisdesignerna har hon också kopierat rakt av. Hon har bara tagit bort de delarna av inlägget som antagligen är för svåra för henne att göra, så som effekter, utklippta bilder och att välja en viss typ av design. Men annars är det exakt likadant, hon har inte skrivit ett ord själv!
 
Herregud, jag vet inte vad jag ska göra nu? Jag tycker verkligen inte att det här är okej, och jag vill stoppa henne!Jag har redan skickat arga kommentarer, men borde jag anmäla henne till blogg.se direkt? Någon annan som har blivit kopierad, vad har ni gjort? Och ni som inte har blivit det, vad skulle ni ha gjort?
 
Allt inringat är det hon har snott. Gah, jag blir så arg!!

31a oktober 2012

Hej på er! Jag kom nyss hem från stan, Evve och jag har varit och vaccinerat oss. För mig var det sista sprutan av Twinrix, så skönt att ha det klart nu! Nu är det massor av utlandsresor som gäller alltså, haha.
 
Jag övningskörde också inne i stan för första gången, jättekul! Det gick bra, det var ju inte rusningstrafik men det var ju en del bilar, haha. Men nu har jag klarat av det också! Förresten, tack så jättemycket för alla tipsen till julkalendern! Det är flera som jag absolut kommer kunna använda. Fortsätt gärna skicka in!