Juldesign

Wiho, nu är juldesignen på plats! Eftersom det är första december imorgon satte jag upp den ikväll, så den är uppe till imorgon, hihi. Vad tycker ni? Jag är själv väldigt nöjd med den!
 
Nu är det bara lite smådetaljer som ska fixas, men det kommer jag göra imorgon när sidan har hunnit uppdateras under natten. Sen är bloggen redo för jul och vinter!
 

Kinesiskt te i miniformat

 
Idag på kinesiskan bjöd våran lärare oss på te - i miniformat! Det är tydligen väldigt vanligt att man dricker ur såna här minikoppar och använder minitekannor i södra Kina, haha. Så himla gulligt, som en leksaksservis!
 
Teet var tyvärr inte gott - ett smakade som syrener, vilket gick att få ner av ren artighet, men det andra smakade pellets och spån, och det gick verkligen inte att dricka, haha. Jag som inte ens gillar te i vanliga fall tyckte inte om det kinesiska teet, haha!

30e november 2012

Hej sötisar! Jag kom nyss hem från stan, för jag har varit och tittat på mina klasskompisars dansuppvisning! Jag går ju i en klass med både humnister och dansare, och ikväll hade dansarna föreställning. Det var kul att titta på, de är grymt duktiga!
 
Jag och en tjej från klassen hade tre timmar på oss att göra ingenting innan föreställningen skulle börja, så vi skrev ut massor av färgläggningsbilder och satte oss och målade! Vi kände oss som små barn, det har jag inte gjort sen jag var jätteliten, hihi. Men det är ju faktiskt sjukt kul, och perfekt när man har massor tid att ödsla!
 
Jag färgglade en bild på Spirit när han var ett föl, och en bild på Lilla Sjöjungfrun med Blunder och Sebastian. Här är min Spirit!