Solig sommardag!

Den här dagen har varit så himla skön! Det har varit sol så gott som hela dagen, så det blev inget av min storstädning. Istället har jag bara varit ute i solen hela dagen och läst! Sol + läsning, min favoritsysselsättning, hihi.
 
Nu är maten snart klar, potatisen är i ugnen och kycklingen ligger på grillen. Mums! Efter maten ska jag träffa tjejerna, Helena är dock upptagen med att springa runt i Bodaborg så hon kommer inte, men annars blir vi hela tjejgänget!
 
 
Alla fina tjejerna, från midsommar! Längst ut till vänster har vi Anni (hihi), sen jag, Jessi, Emma, Evve och Helena!

Design till en kattblogg


Lösningen på problemet med designer som försvunnit!

 
Det är många som har hört av sig och berättat att designerna som jag har gjort till dem har försvunnit från deras bloggar, och att bloggen bara har blivit vit (se bilden ovan, jag har tagit den här bloggen som exempel). Detta beror på att bilderna (headern och bakgrunden) har försvunnit från bloggens arkiv, troligtvis i samband med att nya blogg.se flyttas om och så vidare.
 
Om du har sparat bakgrunden och headern på din dator löser du det här enkelt genom att bara ladda upp headern och bakgrunden på din blogg igen, men om du inte förstår hur du ska göra kan jag såklart fixa det åt dig! Skicka ett mejl med dina inloggningsuppgifter och hur din bakgrund såg ut, och skriv "Försvunnen design" i ämnesraden! Så fixar jag din design så fort jag kan!
 
Här nedan har vi Denises design, som jag fixade igårkväll. Tom och vit → Normal och fin!