Imorgon börjar Skänninge marken!

Hej på er! Dagen har bara rullat på, som jag skrev tidigare har jag varit ute och målat på macken igen, och sen åt Evve, jag och Emma middag ihop. Sen gav vi oss ut på cykeltur, och nu har vi suttit här och tittat efter bussresor till Skänninge marken som startar imorgon!
 
Jag älskar Skänninge marken, men det här året har vi ingen skjuts alls att åka med. Så vi får se om vi kanske kan ta oss dit med buss istället. Hoppas hoppas hoppas!
 
Jag bläddrade tillbaka i arkivet, och se vad jag hittade! Mig själv på väg till Skänninge marken 2010! Haha oj, det var ett tag sedan.. Bunny 14 år!
 
 
 

Vi kör en till frågestund!

Att ha en till frågestund vann omröstningen ganska överlägset, so here we go! Nu hoppas jag bara att ni som röstade att ni skulle ställa frågor också gör det, haha. Blir det inte tillräckligt med frågor svarar jag bara genom kommentarer på de frågor som kommer in, eftersom vi faktiskt hade en för inte alls så länge sedan.
 
Den här gången låter jag frågestunden vara uppe några dagar, så alla som vill hinner ställa frågor. Så kör på, fråga vad som helst!

Mera målning!

 
Nu drar jag och min fina vän Helena iväg och målar igen. Idag är det så mycket sol ute att vi kanske kan få lite bränna! Jag har tidsinställt ett inlägg som snart dyker upp, med den nya frågestunden!