Tankar på ny bloggdesign

Jag har suttit och funderat lite på en ny bloggdesign ikväll! Här nedan ser ni ungefär vad jag tänkt mig. Lite snygga bilder i headern (dock inte säker på vad jag ska ha för bilder, kommer antagligen få ta massor nya), kör nog fortfarande på guld i bloggnamnet, kanske ändrar bakgrunden (kanske grå?), bloggen ska bli bredare och jag ska ha skuggor runt både menyn och själva inläggen! Snyggt va?

Om ni vill ta en närmare titt kan ni kika in på min nya testblogg! Den första testbloggen är upptagen med en annan idé på design, hihi. Nu ska jag hoppa i säng, vi hörs imorgon!


31a januari 2012

Hej sötisar! Idag slutade jag vid lunch, våran matte/no-lärare kom inte den här veckan heller. Jätteskönt, men fy vad vi kommer efter, haha.

Nu har jag redan slösat bort en timme på ingenting, så nu är det verkligen hög tid att sätta igång med allt plugg jag har. Ingen vidare rolig uppdatering det här, men nu vet ni iallafall varför det är så dålig uppdatering: jag drunknar i läxor!

Pluggdag


(Weheartit)


Idag har jag pluggat galet mycket. Det är sjukt tråkigt att en hel helg försvinner bara för att man har så mycket plugg, men förhoppningsvis ger det resultat i slutändan.

Nu sitter jag och tittar på kvällens How I met your mother, en bra avslutning på en söndag. Sen blir det en kvällsmacka, och till sist sängdags! ♥